Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 12 of 21 FirstFirst ... 29101112131415 ... LastLast
Results 276 to 300 of 502
Like Tree28Likes
  1. kongee28's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    22 Posts
    #276  

    Default

    does anyone can use Blackberry Balance after the autoload? switching work and personal feature thingy...
  2. Produktyf's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    217 Posts
    Global Posts
    219 Global Posts
    #277  

    Default

    I upgraded my Dev Alpha A to 10.0.09.2372 and everything works great with exception of Mobile Radio. At the end of setup i saw a message about my SIM card not being recognized. I connected using WiFi instead, but now when no matter what I do with the SIM card (remove, reinsert, reboot, etc) it just wont let me turn on the mobile radio. The SIM card worked just fine before the upgrade.

    Also I lost all my camera photos!!! I didnt realize this flash process does complete wipeout not like OTA OS upgrade.
    -----
    Produktyf - be productive, anywhere!


    Check out our highly popular BlackBerry 10 apps:
    Money Plus - Expense tracking - DOWNLOAD
    Produktyf CRM - Manage information just about anything - DOWNLOAD

    Join our BBM Channel: PIN C00017D03
  3. fantass's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    219 Posts
    PIN
    2A2400C6
    #278  

    Default

    Go it i have my dev alpha A up n running with the 10.0.09.2372 version personally think that the Twitter and Facebook apps are very poor shame

    Notes.
    I have the watermark.
    Cant download BB Bridge
    Last edited by fantass; 02-04-2013 at 08:31 PM.
    Visit my blog www.hektor.in
    My Github www.github.com/hektorcyc
    Web and mobile developer.
  4. Produktyf's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    217 Posts
    Global Posts
    219 Global Posts
    #279  

    Default

    Quote Originally Posted by fantass View Post
    Go it i have my dev alpha A up n running with the 10.0.09.2372 version
    Did you insert your SIM card and does it work? Mine cannot detect the SIM card even though the card is 100% working. I am in process of reloading to see if that helps.
    -----
    Produktyf - be productive, anywhere!


    Check out our highly popular BlackBerry 10 apps:
    Money Plus - Expense tracking - DOWNLOAD
    Produktyf CRM - Manage information just about anything - DOWNLOAD

    Join our BBM Channel: PIN C00017D03
  5. Produktyf's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    217 Posts
    Global Posts
    219 Global Posts
    #280  

    Default

    I re-ran the autoloader image again and it the radio is back on !!!!! Back in business!
    -----
    Produktyf - be productive, anywhere!


    Check out our highly popular BlackBerry 10 apps:
    Money Plus - Expense tracking - DOWNLOAD
    Produktyf CRM - Manage information just about anything - DOWNLOAD

    Join our BBM Channel: PIN C00017D03
  6. ingeniumed's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    142 Posts
    Global Posts
    145 Global Posts
    #281  

    Default

    Not to be offensive in any way, but is this not illegal? BlackBerry hasn't officially provided the full OS image to developers, and also has not made BB10 open source meaning its proprietary software owned by them which should not be released by anybody. If I am wrong, feel free to correct me.
    Check out my apps on App World!
    BlackBerry Z10
    Nexus 7/4
    Asus Zenbook Prime UX31a
  7. fantass's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    219 Posts
    PIN
    2A2400C6
    #282  

    Default

    Update.

    I've just installed the 10.0.10.261 version in Dev alpha A and is working fine too.. So both work.
    Visit my blog www.hektor.in
    My Github www.github.com/hektorcyc
    Web and mobile developer.
  8. justen's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    52 Posts
    Global Posts
    81 Global Posts
    PIN
    2668C7AC
    #283  

    Default WhatsApp still works fine...

    Quote Originally Posted by vlicaros View Post
    It doesn't start at all

    anyone have it working on 2372?
    Sideloaded WhatsApp works fine for me with 10.0.10.261 on my Dev Alpha B.
  9. nsfgp's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    9 Posts
    #284  

    Default

    Quote Originally Posted by ingeniumed View Post
    Not to be offensive in any way, but is this not illegal? BlackBerry hasn't officially provided the full OS image to developers, and also has not made BB10 open source meaning its proprietary software owned by them which should not be released by anybody. If I am wrong, feel free to correct me.
    I am thinking the other way. Leaking this ROM benefit RIM more than hurting them.
    If you take one step back from all the excitement here and reread what we have now. The key is these 2 leaked ROM are loader "specifically make for the Dev Alpha by Device ID". There is another ROM linked for 2372 that is made for the real Z10 device ID and that one DOES NOT work on the Dev Alpha (check post back on page 6 or so when this all started).

    So I am pretty sure there won't be a lot more of these new ROM being made anyway in the future; so even if someone else is keen to leak more there won't be much else to leak anyway.
    And most of the Dev Alpha will be returned/exchanged. Those left on the street will be stuck with these leaked ROM IF they don't brick it in the first place. Even if they let you keep using it you will soon give up anyway because of the 1GB RAM (new app will only tax your RAM more). So these Dev Alpha will be extinct pretty soon by itself anyway.

    The benefit right now that RIM needs is for us to show as much people as possible how great BB10 is .... and without a Full BB10 OS is it impossible to do.
    If I am RIM I will be smiling right now. They need all the help they can get for tomorrow.
  10. TESTNULLUSER's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    17 Posts
    #285  

    Default

    Quote Originally Posted by TESTNULLUSER View Post
    guys!

    Autoload.10.0.09.2372.0x04002607.exe

    RIM Wireless Device Command-Line Auto-Programmer Version 3.10.0.12 (Win32) [Dec
    6 2012 11:11:46]
    Copyright 2012 Research In Motion Limited

    Connecting to Bootrom:
    Resetting Device: Connected

    [ Uploading RAM Image 0x80130230 ] [############## 100 ##############]

    QCFMv1/v2 Hybrid File
    containing: Radio

    Header Version: 2.0
    Num Chunk Headers: 3
    Headers Length: 65312

    Chunk Header:
    Type: 0x0C
    Chunk Header:
    Type: 0x8C
    Chunk Header:
    Type: 0x0A
    Signature Trailer:
    EC521_512 Signer: 0x48584E51 (QNXH-OS-1)
    EC521_256 Signer: 0x4C584E51 (QNXL-OS-1)
    [ Writing 0x00668000 ] [############## 100 ##############]

    QCFMv1/v2 Hybrid File
    containing: IFS, OS, User File System

    IFS/OS Version: 10.0.9.2372 DEV
    Hardware ID: 0x06001A06 RIM BlackBerry Device
    Metrics Version: 3.18
    Build Date: Jan 13 2013
    Build Time: 19:45:22
    Build User: ec_agent
    STP Protocol Ver: 0.0.4 (release OS)

    Header Version: 2.0
    Num Chunk Headers: 6
    Headers Length: 65120

    Chunk Header:
    Type: 0x06
    Chunk Header:
    Type: 0x08
    Chunk Header:
    Type: 0x06
    Chunk Header:
    Type: 0x05
    Chunk Header:
    Type: 0x09
    Chunk Header:
    Type: 0x07
    Signature Trailer:
    EC521_512 Signer: 0x48584E51 (QNXH-OS-1)
    EC521_256 Signer: 0x4C584E51 (QNXL-OS-1)
    [ Writing 0x000152B0 ] [############## 99 ###############]


    Error: Failed to load images.

    Error: Security error.


    + RED blinking & no more working Dev Alpha
    Thanks to BlackBerry Link - I can Restore to Factory Settings ...

    any ideas?
    the same with the 2nd one :-((((

    any ideas ?! (

    RIM Wireless Device Command-Line Auto-Programmer Version 3.10.0.15 (Win32) [Dec
    20 2012 22:31:59]
    Copyright 2012 Research In Motion Limited

    Connecting to Bootrom: Connected

    [ Uploading RAM Image 0x80130230 ] [############## 100 ##############]

    QCFMv1/v2 Hybrid File
    containing: Radio

    Header Version: 2.0
    Num Chunk Headers: 3
    Headers Length: 65312

    Chunk Header:
    Type: 0x0C
    Chunk Header:
    Type: 0x8C
    Chunk Header:
    Type: 0x0A
    Signature Trailer:
    EC521_512 Signer: 0x48584E51 (QNXH-OS-1)
    EC521_256 Signer: 0x4C584E51 (QNXL-OS-1)
    [ Writing 0x0066C000 ] [############## 100 ##############]

    QCFMv1/v2 Hybrid File
    containing: IFS, OS, User File System

    IFS/OS Version: 10.0.10.261 DEV
    Hardware ID: 0x06001A06 RIM BlackBerry Device
    Metrics Version: 3.18
    Build Date: Jan 27 2013
    Build Time: 16:42:10
    Build User: ec_agent
    STP Protocol Ver: 0.0.4 (release OS)

    Header Version: 2.0
    Num Chunk Headers: 6
    Headers Length: 65120

    Chunk Header:
    Type: 0x06
    Chunk Header:
    Type: 0x08
    Chunk Header:
    Type: 0x06
    Chunk Header:
    Type: 0x05
    Chunk Header:
    Type: 0x09
    Chunk Header:
    Type: 0x89
    Signature Trailer:
    EC521_512 Signer: 0x48584E51 (QNXH-OS-1)
    EC521_256 Signer: 0x4C584E51 (QNXL-OS-1)
    [ Writing 0x0001570A ] [############## 99 ###############]


    Error: Failed to load images.

    Error: Security error.
  11. vlicaros's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    19 Posts
    #286  

    Default

    Quote Originally Posted by justen View Post
    Sideloaded WhatsApp works fine for me with 10.0.10.261 on my Dev Alpha B.
    i got it working too...seems like a few reboots got it to work or just some time? im not sure why...or how.

    You think there will be another update tomorrow? Since they must've, could've, lets hope....made some bug fixes and major additions since last week?
  12. kevincong's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    14 Posts
    #287  

    Default

    If we proceed with this leaked version, are we able to rollback to original?
  13. greatwiseone's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,799 Posts
    #288  

    Default

    Just loaded up the Dev Alpha A build and everything looks like it's working (haven't tried any Android apps yet). Weird thing is that I can't download Linkedin from App World....
  14. Shintu Dhang's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    13 Posts
    #289  

    Default

    Do we can reverse engineering the .exe file to make it able to wipe watermarks and do more customization stuff?
  15. greatwiseone's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,799 Posts
    #290  

    Default

    Wow, I'm impressed with this OS build. I was expect something slow and laggy, but it's not much different from the current dev alpha OS currently. Imagine it with 2gb RAM in the Z10 and the LE device....
  16. TheMarco's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    647 Posts
    Global Posts
    1,347 Global Posts
    #291  

    Default

    Ok for me it just sits there 'Connecting to Bootrom:' and nothing ever happens. Help?
  17. TheMarco's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    647 Posts
    Global Posts
    1,347 Global Posts
    #292  

    Default

    Note that I followed the instructions about turning it off, pressing vol + - and power. It starts up but nothing ever happens...
  18. T-Joker's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    91 Posts
    #293  

    Default

    Quote Originally Posted by TheMarco View Post
    Note that I followed the instructions about turning it off, pressing vol + - and power. It starts up but nothing ever happens...
    Try this guide :

    Install BB10 OS 10.0.10.261 onto your Dev Alpha (or Zed10) ← Open Source BlackBerry – OSBB
  19. TheMarco's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    647 Posts
    Global Posts
    1,347 Global Posts
    #294  

    Default

    Unfortunately still nothing. Guess this is another one of those things that works for everyone except me. I have that kind of curse on me...
  20. ealvnv's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,575 Posts
    Global Posts
    1,581 Global Posts
    #295  

    Default

    TheMarco, disable password if you have one, after disconnect the device, reboot and reconnect, white for the driver to install and try again.

    Mine fired the loader quickly after that

    Posted using CrackBerry App on BB10
    "If you can't find anything wrong with your OS of choice, you might be a fanboy, if you can't find anything RIGHT with the smartphone OSes you DON'T use, you're definitely a fanboy." - Ashley Esqueda

    Trough the Phone Lens C0019FC6B
  21. kongee28's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    22 Posts
    #296  

    Default

    Quote Originally Posted by ingeniumed View Post
    Not to be offensive in any way, but is this not illegal? BlackBerry hasn't officially provided the full OS image to developers, and also has not made BB10 open source meaning its proprietary software owned by them which should not be released by anybody. If I am wrong, feel free to correct me.
    for developer, it is not illegal.. we will try as much as possible to 'abuse' the dev alpha
  22. kongee28's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    22 Posts
    #297  

    Default

    Quote Originally Posted by TheMarco View Post
    Ok for me it just sits there 'Connecting to Bootrom:' and nothing ever happens. Help?
    Download the Autoloader.

    Turn off your BlackBerry 10 Dev Alpha device.

    Run the file Autoload.exe.

    When prompt shows “Connecting to Bootrom”, connect your device to your computer and turn it on.

    If you have a password set on your device, type your password when prompted.

    After your device restarts, complete the set up wizard.
  23. calkenneth's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    86 Posts
    #298  

    Default

    Quote Originally Posted by kdna View Post
    Which download link doesn't have watermarks and works on Dev Alpha A?
    .261 doesn't have watermarks (none that I can see anyway) but I am using it on a Dev Alpha B, so I don't know if it'll work on yours.
  24. TheMarco's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    647 Posts
    Global Posts
    1,347 Global Posts
    #299  

    Default

    Yes! Finally. Thanks guys. Removing the password did it. Booting up the OS now
  25. T-Joker's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    91 Posts
    #300  

    Default

    Quote Originally Posted by calkenneth View Post
    .261 doesn't have watermarks (none that I can see anyway) but I am using it on a Dev Alpha B, so I don't know if it'll work on yours.
    I have watermarks with the .261 build. Will try a security wipe and reload .261
Page 12 of 21 FirstFirst ... 29101112131415 ... LastLast

Similar Threads

  1. Is there a way of doing screen recordings on the Dev Alpha Screen?
    By Andrew4life in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 18
    Last Post: 01-22-2013, 12:28 PM
  2. Official PlayBook .bars that work on the Dev Alpha
    By SCrid2000 in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 11
    Last Post: 09-20-2012, 06:56 PM
  3. Beta Testing for OS10 on the Dev Alpha
    By SCrid2000 in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 4
    Last Post: 06-20-2012, 10:12 PM
  4. Why is the logo covered on the Dev Alpha Device?
    By sebastianlovestheplaybook in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 05-07-2012, 11:31 AM
  5. Skype on the Dev Alpha device
    By lund in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 10
    Last Post: 05-02-2012, 05:37 PM

Posting Permissions