12-13-13 10:06 PM
47 12
tools
  1. sick_head's Avatar
    Each time I open my hub and open a what's app chat... this happens... then I restart the phone and everything back to normal... then it's back to this again...
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000916.png 
Views:	587 
Size:	169.1 KB 
ID:	229181

    8520 -> 9780 -> 9900 black -> 9900 white -> 9810 white -> 9810 white -> Z10 white -> Q10 whitee
    12-11-13 09:48 PM
  2. benny4u_06's Avatar
    Yes..my hub has also gone haywire after the new update. Can't open messages or reply to them in the hub. When contacted WhatsApp support they advised me to back up the conversation and then uninstall n reinstall it. Going to try it now..!!

    Posted via CB10
    12-11-13 09:53 PM
  3. Essoo's Avatar
    Same here, Whatsapp hub is bugged with the update

    Posted via CB10
    12-11-13 10:00 PM
  4. asifj's Avatar
    I'm having a same issue after whatsapp update. Also my LED notification for whatsapp stop working with Bebuzz after this update.

    Posted via CB10
    12-11-13 10:02 PM
  5. curvezzz's Avatar
    My hub went haywire after this update! Bebuzz light is quirky, sms issue. I have 2 whatsapp in my hub. Rebooted device and the hub, no go. This resulted in a bunch of 1 star reviews in aw. I'm going to read reviews before an update in the future.
    Uninstalling now.
    ? AT&T Z10 STL100-3/10.2.0.1791 ?
    12-12-13 02:04 AM
  6. gusanbage's Avatar
    Same problem in my Q10n Sqn-3

    Posted via CB10
    12-12-13 08:22 AM
  7. michaelofarrell's Avatar
    I have the same problem with having 2 WhatsApp icons in the Hub.
    12-12-13 10:42 AM
  8. kye2000's Avatar
    Had same problem here


    Posted via My Awesome Z30 running 10.2.1.1055
    12-12-13 10:55 AM
  9. dkonigsberg_wa's Avatar
    We are aware of the hub issues in 2.11.230, and are working to have a bug fix update out as soon as possible. In the mean time, just use the normal full app directly, and feel free to contact our customer support with any other problems you are experiencing.
    12-12-13 11:28 AM
  10. shibby080's Avatar
    Same issues here.

    2 HUB icons for what's app.
    BeBuzz doesn't work now.
    No notifications.
    Conversations won't open from the Hub.

    Time for BBM?!

    www.yorkshireweddingcompany.co.uk
    curvezzz and imadorkx like this.
    12-12-13 02:12 PM
  11. crackbb10's Avatar
    It looks like the people experiencing these problems have some kind of LED app installed.. Could someone confirm this?

    WhatsApp is the only 3rd party communications related app I have and I've never experienced the known problems after updates.

    Big up to the WhatsApp team by the way for always being so active on the CB forums. They offer us more support than BlackBerry does for BBM. I must say I hardly use WhatsApp, but the intent I had to delete it after BBM would go cross platform has long left my mind. Keep up the good work!

    Z on Channels
    1oo1 likes this.
    12-12-13 02:35 PM
  12. twisttiesuicide's Avatar
    It looks like the people experiencing these problems have some kind of LED app installed.. Could someone confirm this?
    I don't have an LED app installed but am experiencing the issue.
    coloibarra likes this.
    12-12-13 02:46 PM
  13. crackbb10's Avatar
    I don't have an LED app installed but am experiencing the issue.
    Thanks. Can rule that out then.

    Z on Channels
    12-12-13 02:57 PM
  14. Snakepitboy's Avatar
    We are aware of the hub issues in 2.11.230, and are working to have a bug fix update out as soon as possible. In the mean time, just use the normal full app directly, and feel free to contact our customer support with any other problems you are experiencing.
    What's the point? You've never once replied to my customer-support requests.

    Posted via CB10
    12-12-13 05:04 PM
  15. eldricho's Avatar
    2 hub icons bug for me, but glad they are responding atleast in the forums and are aware of the issues. Huge props to them for the rest of the update with the new emoticons page and broadcast!

    Posted via CB10
    12-12-13 05:17 PM
  16. TheEdge's Avatar
    I'm on Q10, latest whatsapp downloaded and on OS 10.2.1.1055 and i don't have the double whatsapp icon on the hub.

    I'm just figuring out how to restore my old message history from my microsd card on my old Bold 9900 and restore them on this new Q10.
    12-13-13 02:28 AM
  17. mainman1303's Avatar
    Experiencing the same double whatsapp icons and chat threads in the hub! Super annoying!

    Again I have no led app installed...

    Posted via CB10
    12-13-13 03:26 AM
  18. jafrul's Avatar
    I had the same issue.

    What I did was to delete app through device monitor > storage > delete whatsapp.
    Reboot device. Press Up down volume rocker until BlackBerry logo came up.
    Go to appworld, refresh appworld.
    And finally download whatsapp from appworld.

    There you go, to delete double whatsapp icon on hub.

    And now, my only issue is replying from hub. Sometimes it works, sometimes it's not.
    The only workaround is to use and reply from active frame.

    Posted via Awesome Aristo on CB10
    12-13-13 03:36 AM
  19. jelle_57's Avatar
    Same here.. fix please!

    Posted via CB10
    12-13-13 04:39 AM
  20. jelle_57's Avatar
    We are aware of the hub issues in 2.11.230, and are working to have a bug fix update out as soon as possible. In the mean time, just use the normal full app directly, and feel free to contact our customer support with any other problems you are experiencing.
    Any idea when a fix will be released?

    Posted via CB10
    12-13-13 04:40 AM
  21. jsille's Avatar
    WhatsApp came back crazier than ever... this what I got this morning :
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000745.png 
Views:	260 
Size:	125.0 KB 
ID:	229503

    BBM channel: C0040FF4D..... Proudly Z10 owner...
    12-13-13 06:56 AM
  22. BenH9360's Avatar
    Same problem

    Posted via CB10
    12-13-13 07:07 AM
  23. BlackBerrari's Avatar
    No LED app in use, having the same issues...

    Posted via CB10
    12-13-13 07:27 AM
  24. Hirisky's Avatar
    Same here. Hub messes up and unable to open messages nor compile one. Time for everybody to make the switch to BBM!!

    Rocking my Zeee ?
    12-13-13 07:37 AM
  25. geografias's Avatar
    Possible Solution: Pinch gesture in the Hub, I changed it to display only new messages. I made the gesture twice and solved the frezz Hub...

    Posted via CB10
    12-13-13 08:17 AM
47 12

Similar Threads

  1. Whatsapp freezing in HUB after latest update
    By zmadaric in forum BlackBerry Q10
    Replies: 66
    Last Post: 12-25-13, 07:52 AM
  2. Blackberry App World Problems
    By Itzjusnick in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 6
    Last Post: 12-12-13, 11:24 PM
  3. How Can I Get Circle App Working?
    By mkotz in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 4
    Last Post: 12-12-13, 09:54 AM
  4. PlayBook has problem with Yahoo and Flickr
    By PTZ in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 1
    Last Post: 12-11-13, 09:32 PM
  5. Problem unlocking phone
    By hbelkin in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 12-11-13, 05:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD