Results 1 to 16 of 16
  1. prlarkin's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    234 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Facebook did not return any stories

    Facebook did not return any stories.

    Anyone getting this on z10 BB10 app?

    I'm on the 10.1.0.1880 leak started last night.

    I have restarted. I have removed FB from the hub and re-added. I have deleted the FB app, restarted the re-installed from BBWorld. I can access my profile, look up friends, get notifications etc but no newsfeed. I have attached a screenshot too.
    Facebook did not return any stories-img_00000450.png

    Posted via CB10
    8900>9700>9780>9900>Z10
    PlayBook 16GB> Google Nexus 7 2013
  2. lynxs_claw's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    961 Posts
    Global Posts
    965 Global Posts
    #2  

    Default

    Strange.. I installed 1880 a couple of days ago on my wife's z10 and she only complained tonight about not getting the newsfeed. I did ask her if she was getting it before tonight after the upgrade and she said yes, so I don't think it's the leak. I did installed the beta BBM with channels just before I gave her back the phone and that's when she started to complain about not receiving the Facebook stories. I mean installing the beta BBM shouldn't affect facebook. We're with Rogers so I'm thinking it's just down. She can still access it on the web. She also told me it's not the first time it's happened to her. So we're just waiting to see if it'll just come back up.
    Thanked by:
    prlarkin (05-24-2013) 
  3. prlarkin's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    234 Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    Been on 1880 leak since it dropped and have had BBM channels since the beta launched. There was no issue with Facebook until last night.

    Posted via CB10
    8900>9700>9780>9900>Z10
    PlayBook 16GB> Google Nexus 7 2013
  4. L2C
    L2C is offline
    L2C's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    59 Posts
    #4  

    Default

    Same issue here on Q10 on FW xxx.238

    Posted via CB10
    Thanked by:
    prlarkin (05-24-2013) 
  5. L2C
    L2C is offline
    L2C's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    59 Posts
    #5  

    Default

    Facebook did not return any stories-img_00000013.png

    Posted via CB10
  6. prlarkin's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    234 Posts
    Thread AuthorThread Author   #6  

    Default

    I seem to be back to normal now. Anyone else?

    Posted via CB10
    8900>9700>9780>9900>Z10
    PlayBook 16GB> Google Nexus 7 2013
  7. L2C
    L2C is offline
    L2C's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    59 Posts
    #7  

    Default

    Yes, same here in Germany, working normally again...
  8. egzbuen's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    801 Posts
    Global Posts
    804 Global Posts
    #8  

    Default

    Have a different problem all together. When ever I try to post photos, it only attaches two at the most.

    Posted via CB10
  9. Bearcat_w's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    10 Posts
    #9  

    Default

    I've been down for 14 hours now. (Canada)


    Posted via CB10
  10. LazyEvul's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,771 Posts
    Global Posts
    1,781 Global Posts
    #10  

    Default

    Had this same issue last night after upgrading to .1916, but it seems to have fixed itself this morning.

    Posted via CB10
    Z30 (10.2.1.2947) | PlayBook 32GB (2.1.0.1753) | Lumia 1020 (WP8.1 Dev Preview, Lumia Black) | Nexus 4 (Android 4.4.2)
  11. bilalqwarriach's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    118 Posts
    #11  

    Default

    I still have the same issue.
    Z10STL100-1/10.1.0.1720 in Pakistan.

    Posted via CB10
  12. CBMem's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    128 Posts
    Global Posts
    165 Global Posts
    #12  

    Default

    I had the same problem a couple of weeks ago. Started working again on it's own about 24 hours later, so I think it's a problem on Facebook's end.
  13. .pinkberry's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    203 Posts
    #13  

    Default

    My newsfeed only does that sometimes. But right now, I'm not getting any notifications. I can't load notifications or check my messages inbox either.
  14. kevintweedie's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    121 Posts
    #14  

    Default

    It happened to me earlier, I turned the wifi off and tried again but still didn't work. Must have been a small problem as it's back to normal again now.

    Posted via CB10
  15. shads77's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    178 Posts
    #15  

    Default

    Facebook did not return any stories-img_00000514.png

    It happens twice a week. Annoying. Like the other quirks.

    Posted via CB10
  16. j4y
    j4y is offline
    j4y's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    17 Posts
    #16  

    Default

    This issue is very annoying and I wish BB would step up and build a real FB app. The issue has to do with 'bad posts' from friends, breaking the app. "Facebook did not return any stories" error after Z10 upgrade to 10.1. Solution is to find the 'bad' posts and hide/delete. Very tedious and ridiculous solution until BB updates this basic app
    BB #1 = 7290 <every device in between> Now = Z10

Similar Threads

  1. Replies: 26
    Last Post: 12-28-2013, 08:09 AM
  2. Google Search "did not match any documents"
    By Joel_Zimmerman in forum BlackBerry Bold 9700
    Replies: 7
    Last Post: 09-20-2011, 08:57 PM
  3. Replies: 18
    Last Post: 06-07-2009, 09:21 PM
  4. Replies: 18
    Last Post: 06-07-2009, 09:21 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 04-22-2009, 05:48 PM

Posting Permissions