Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 30
Like Tree1Likes
  1. chiphazard's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    887 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default CBC News not working

    Is it broken for everyone else?

    CBC News not working-img_20140214_183647.png

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    BlackBerry Since 2006
    Z10 - 10.2.0.1791
    Nova Scotia, Canada
  2. juice1179's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    147 Posts
    #2  

    Default

    Getting same thing

    Posted via CB10
  3. drmike's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    581 Posts
    #3  

    Default

    F the CBC. All of their employees seem to be travelling to Russia on the taxpayers dime having a grand ol time.

    Posted with my Z10 via CB10
  4. lynxs_claw's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,115 Posts
    Global Posts
    1,119 Global Posts
    #4  

    Default

    Works for me
  5. ibpluto's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,185 Posts
    #5  

    Default

    Mines fine

    CB10'n it via da Z
  6. lowezz's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    111 Posts
    #6  

    Default

    Mine don't work either!

    Posted via CB10
  7. glamrlama's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    893 Posts
    Global Posts
    904 Global Posts
    #7  

    Default

    Can't reach the server on Z10 on 10.2.1.1925. Apparently Z10 has a really nice browser to help get around this. A weak sauce CBC; pick up your game!
  8. lynxs_claw's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,115 Posts
    Global Posts
    1,119 Global Posts
    #8  

    Default

    CBC News not working-img_20140214_214802.png

    Posted via CB10
  9. Namueab's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    204 Posts
    Global Posts
    206 Global Posts
    #9  

    Default

    Mine loads like the above image however, when you try to open a story i get the error message. Been like that since this morning.

    Q10
    CDM76 likes this.
  10. rally5464's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    236 Posts
    Global Posts
    237 Global Posts
    #10  

    Default

    Been like that for 12 hours now for me.

    Posted via CB10
  11. jacob763's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    15 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts
    #11  

    Default

    Mine too. Hopefully they push through a fix soon :/

    Posted via CB10
  12. crankedcoffee's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    144 Posts
    #12  

    Default

    My cbc app loads the main page but when I go to enter a story line it fails to connect. Its been like this for 14 hours. I'm really starting to get withdrawal symptoms here

    Posted via CB10
    Thanked by:
    1122334455667788 (02-17-2014) 
  13. Gatmyer's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,114 Posts
    Global Posts
    1,115 Global Posts
    #13  

    Default

    Yes having the same problem myself. Guess I'll tweet them.

    Posted via CB10
  14. Gatmyer's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,114 Posts
    Global Posts
    1,115 Global Posts
    #14  

    Default

    The power of twitter


    CBC News not working-img_20140215_103303.png

    Got to give them props for the quick response

    Posted via CB10
    Thanked by 2:
    CDM76 (02-15-2014),  timboalogo (02-15-2014) 
  15. timboalogo's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    218 Posts
    #15  

    Default

    Mines broken too. I tried leaving feedback on the app developer address shown in BlackBerry World, but it was returned as undeliverable. I've had this fault occur with the CBC News app a few times over the past year.

    Posted via CB10
  16. sling's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    235 Posts
    #16  

    Default

    Mine's not working either, but I'm using CBC's mobile link in the mean time.
    CBCNews.ca Mobile!
  17. byex's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    581 Posts
    #17  

    Default

    I get that same pop up about not connecting to server but I'm still able use the app and browse news articles.

    I find that really weird. It start popping up after a few minutes of usage.


    Posted via CB10
  18. CDM76's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,451 Posts
    Global Posts
    1,453 Global Posts
    #18  

    Default

    Quote Originally Posted by chiphazard View Post
    Is it broken for everyone else?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140214_183647.png 
Views:	900 
Size:	70.3 KB 
ID:	247920

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    Not working for me either.

    Posted via CB10
  19. Namueab's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    204 Posts
    Global Posts
    206 Global Posts
    #19  

    Default

    Seems to be working now.

    Q10
  20. timboalogo's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    218 Posts
    #20  

    Default

    Yep, working now for me. Thanks to the user who tweeted the CBC with the issue

    Posted via CB10
  21. Gatmyer's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,114 Posts
    Global Posts
    1,115 Global Posts
    #21  

    Default

    Confirmed. Seems to be working now. Tweeted my thanks for the fix.



    Posted via CB10
  22. Erik Lehman's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    377 Posts
    #22  

    Default

    Yup


    Z30 10.2.1.537
  23. chiphazard's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    887 Posts
    Thread AuthorThread Author   #23  

    Default

    Broken again, except for my region section.

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    BlackBerry Since 2006
    Z10 - 10.2.0.1791
    Nova Scotia, Canada
  24. Namueab's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    204 Posts
    Global Posts
    206 Global Posts
    #24  

    Default

    Quote Originally Posted by chiphazard View Post
    Broken again, except for my region section.

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    Ya, acting screwy for me again this morning as well.

    Q10
  25. timboalogo's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    218 Posts
    #25  

    Default

    Quote Originally Posted by chiphazard View Post
    Broken again, except for my region section.

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    Yep, same here! Was working earlier this morning and now only My Region works.

    Posted via CB10
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. BBM video (or not)
    By Coops12 in forum BBM Video
    Replies: 15
    Last Post: 03-16-2014, 01:39 PM
  2. Browser not working after updating to 10.2.1
    By Xpl0i7 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 21
    Last Post: 02-17-2014, 10:14 AM
  3. 10.2.1 Android Ports and Print to Go no more working
    By snpd in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2014, 03:31 PM
  4. how to ensure not to mess up my contacts?
    By BullGuard8 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2014, 08:51 AM

Posting Permissions