Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 10 of 10
Like Tree3Likes
  • 1 Post By Stephen Hollowood
  • 1 Post By colorwatch2000
  • 1 Post By jack477
  1. colorwatch2000's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    102 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Camera doesn't work with remember

    Hi in my remember app there always had the icon to take a picture with the camera but since this morning it went gray and don't work anymore. Can you please help me.

    I must say that remember is the only app open.

    Posted via CB10
  2. Stephen Hollowood's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    187 Posts
    #2  

    Default

    i have the same problem i dont know what to do i just use the camera to take a picture then i can attach it to the note but i cant take a picture right from the note app
  3. #3  

    Default

    Does a restart fix it?

    Try a restart:

    Press and HOLD both Vol Up/Down buttons. Keep holding while the screen goes fully black (ignore the screenshot), keep holding through the Black/White logo and when the Colored Logo shows up, release those buttons.

    If you have the STL100-1 variant the volume button reset method doesn't work. In that case, Press and HOLD the Power On Button until you see the LOGO as above
  4. Stephen Hollowood's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    187 Posts
    #4  

    Default

    Just did it and it didn't work here is a screen shot of remember

    Camera doesn't work with remember-img_20140224_132809.png

    See the gray camera

    I am also on 1925 leak on a Q10

    Posted via CB10 via My Q10
  5. #5  

    Default

    Steven: I apologize but are you the person who raised this the other day in a different thread?

    Where I had suggested Parental Controls, toggling on/off/on?

    Other than that, your cameras (both of you) work in other circumstances?

    Do you do any tweaking to the camera bar file? I know some folks have loaded an older one for different features?

    Mine worked the other day since after I was reminded of the feature, I took a picture while in Remember of the area above my fireplace to go along with the dimensions (looking for the right art - well, only 30 years so far!)
  6. Stephen Hollowood's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    187 Posts
    #6  

    Default

    Quote Originally Posted by F2 View Post
    Steven: I apologize but are you the person who raised this the other day in a different thread?

    Where I had suggested Parental Controls, toggling on/off/on?

    Other than that, your cameras (both of you) work in other circumstances?

    Do you do any tweaking to the camera bar file? I know some folks have loaded an older one for different features?

    Mine worked the other day since after I was reminded of the feature, I took a picture while in Remember of the area above my fireplace to go along with the dimensions (looking for the right art - well, only 30 years so far!)
    No I think that was a different Steven. I spell my name Stephen. And the camera works fine I was jut at a concert Saturday and it worked fine took a bunch of pictures a video and had changed the camera settings and everything worked fine now it doesn't it's weird. I don't mess with the .Bar files ever so I don't know why that would be messed up and I never modded it or loaded another or older camera file so as far as I know it might just be in the glitch with my phone with 1925. Also parental controls have always been off but I'll try that

    Posted via CB10 via My Q10
  7. Stephen Hollowood's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    187 Posts
    #7  

    Default

    I just turned on the parental controls and turned of the camera in that then I turned off parental controls and it works fine now thanks

    Posted via CB10 via My Q10
    F2 likes this.
  8. colorwatch2000's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    102 Posts
    Thread AuthorThread Author   #8  

    Default

    Yes my camera work all the time except when I use remember

    Posted via CB10
  9. colorwatch2000's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    102 Posts
    Thread AuthorThread Author   #9  

    Default

    I tried the parental control trick and it works. Thanks a lot

    Posted via CB10
    F2 likes this.
  10. jack477's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #10  

    Default

    Thanks a lot fot this hint!

    I had the same problem with rememberer/camera, now it works.
    Kind regards!

Similar Threads

  1. Calendar Sync Frequency with Outlook.com
    By David Nathan in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 02-24-2014, 01:36 PM
  2. Some random pics with the Q10
    By darkangel123elijah in forum BlackBerry 10 Wallpapers
    Replies: 5
    Last Post: 02-24-2014, 12:41 PM
  3. 10.2 Email and text lag gone with 10.2.1
    By MGO in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-2014, 12:05 PM
  4. How to take a screenshot with BlackBerry OS 10.2.1
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-24-2014, 09:30 AM
  5. BlackBerry tightens up on app security with BlackBerry Guardian and Trend Micro
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-24-2014, 08:10 AM

Posting Permissions