02-27-14 07:23 AM
1,244 ... 3637383940 ...
tools
  1. Titti Potesta's Avatar
    Hi all, many thanks for the leak.

    I'm a MAC user trying to load the leak onto my Z10 via Windows 7 an a VMware Virtual Machine, but when I try to run the autoloader. Exe file the comand Window opens and says: "Error, virtual machine detected".

    Any help with this, or do I need to run it from a windows PC.

    Thanks in advance, regards.

    Posted via CB10
    05-04-13 11:15 PM
  2. hubeschan's Avatar
    Just did a quick search of the thread, couldn't see this... Keyboard shortcuts are back! At least in the browser. Open a long web page, two-finger swipe up gives the keyboard. At least some of the old familiar shortcuts work. I just used "B" to get to the bottom of a long page. "S" gives search; "R" is reader mode.

    I wonder what other hidden gems are there that we haven't found yet?
    I tried the short cuts, i also discovered you launch the keyboard by pressing one thumb in between the lower end of screen and brazel and use other finger to swipe up to launch the keyboard. Because i felt two finger swiping up is not comfortable. One finger swipe up much easy. But you have to just tap and hold between the brazel and screen much easier. Im not sure if this is new but it works for me thats why i want to share


    Posted via CB10
    05-04-13 11:31 PM
  3. aragone79's Avatar
    After using .1627, I found that my Z10 gets warmer than before when I still use 1609. Battery drained faster than before. The heat producing quite a lot when I use bluetooth + 3G only.

    I also cannot reply or compose SMS.

    I also try to compare with 10.0.10.82 using in my white Z10, and I think BlackBerry has serious problem with battery draining and producing more heat than previous one (10.1.0.1609).

    My white Z10 can stand for almost 15 hours in a single charging while my black Z10 which using. 1627 can only stand alive in 6-8 hours in the same load and behavior with white z10. I use STL100 - 1 both for white or black Z10.




    Posted via CB10
    05-04-13 11:50 PM
  4. SlcCorrado's Avatar
    Since apparently there is so much negativity going around, I may as well just throw this out there... 1627 has been running great for me. Good battery, no heat, everything works. Can't complain at all.
    05-04-13 11:55 PM
  5. keith1000's Avatar
    Is it just me or is the flicking a little buggy? I am finding it not flicking more than it does. Anyone else

    Posted via CB10
    05-05-13 12:06 AM
  6. russworman's Avatar
    Battery life seems slightly improved for me

    Posted via CB10
    05-05-13 12:42 AM
  7. Bilaal's Avatar
    Remote file access has stopped working for me. BB Link recognises the phone that is associated with my email address, the files and folders have been selected to share but I get a blank screen on my Z10. It was working previously.
    05-05-13 01:45 AM
  8. Rico131968's Avatar
    Hi all, many thanks for the leak.

    I'm a MAC user trying to load the leak onto my Z10 via Windows 7 an a VMware Virtual Machine, but when I try to run the autoloader. Exe file the comand Window opens and says: "Error, virtual machine detected".

    Any help with this, or do I need to run it from a windows PC.

    Thanks in advance, regards.

    Posted via CB10
    It's not going to work with VM. You need a Bootcamp partition with Windows on it on your Mac. Only solution
    05-05-13 01:53 AM
  9. zocster's Avatar
    No issues here. May need to "re-pair"



    Remote file access has stopped working for me. BB Link recognises the phone that is associated with my email address, the files and folders have been selected to share but I get a blank screen on my Z10. It was working previously.
    Sent from my Z10 using Tapatalk 2
    05-05-13 03:01 AM
  10. AlwaysSmile's Avatar
    Stupid BB Link, I installed this leak I backed up before after installing and singing into my phone my BlackBerry I'D and ready to restore BBLink will give me a error that I have to sign into my BlackBerry I'D account on my phone while it's signed in!
    I need some Verizon apps that I can't find now on the BlackBerry App World and can't restore, anybody with help????

    Posted via CB10

    Edit: Issue Fixed! Restarted computer and worked!
    Last edited by AlwaysSmile; 05-05-13 at 03:37 AM. Reason: Issue Fixed
    05-05-13 03:02 AM
  11. beliasik's Avatar
    Is it just me or is the flicking a little buggy? I am finding it not flicking more than it does. Anyone else

    Posted via CB10
    Only for a while, after few restarts no more choppy or buggy. Smooth like butter

    Posted via CB10
    05-05-13 03:17 AM
  12. AlwaysSmile's Avatar
    just installed update, ill be testing this how it is on my Verizon BB Z10 and ill report back how it is!
    05-05-13 03:38 AM
  13. AlwaysSmile's Avatar
    Is it just me or is the flicking a little buggy? I am finding it not flicking more than it does. Anyone else

    Posted via CB10
    Did you just install the update??? if yes let it rest till everything is stable than if the problem is still in effect you could complain!
    05-05-13 03:39 AM
  14. Daveensannie's Avatar
    When people install a leak, they should do a clean install then I am sure there are a lot less problems

    Posted via CB10
    05-05-13 03:40 AM
  15. Sator's Avatar
    When people install a leak, they should do a clean install then I am sure there are a lot less problems

    Posted via CB10
    I couldn't agree more...

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    05-05-13 03:50 AM
  16. whitezee10's Avatar
    When people install a leak, they should do a clean install then I am sure there are a lot less problems

    Posted via CB10
    Ain't the leaks really are clean install? Coz they wipe the OS first.

    Posted via CB10
    05-05-13 04:02 AM
  17. zocster's Avatar
    Clean, meaning not to restore any link backup.

    Setup your apps one by one, and backup contacts etc in the clouds.

    Ain't the leaks really are clean install? Coz they wipe the OS first.

    Posted via CB10
    Sent from my Z10 using Tapatalk 2
    Mecca EL and Daveensannie like this.
    05-05-13 04:05 AM
  18. whitezee10's Avatar
    Clean, meaning not to restore any link backup.

    Setup your apps one by one, and backup contacts etc in the clouds.



    Sent from my Z10 using Tapatalk 2
    Oh okay. That's what i do anyway.


    Posted via CB10
    05-05-13 04:12 AM
  19. xtremez's Avatar
    There is always some variations between the different OS , and it works better on certain devices for some and diff for others.

    So far too soon to tell, and i regretly inform that I was unable to do a clear analysis between 1609 and 1627, because after i installed 1609, 1627 came out the next and I got overly excited and updated.

    Currently still testing!
    05-05-13 04:23 AM
  20. g2gcya's Avatar
    My contact list display profile always duplicate whenever i restart my phone. can anyone verifies it?

    Posted via CB10
    05-05-13 04:42 AM
  21. awwer2002's Avatar
    How do I downgrade it when the official 10.1 comes up?
    05-05-13 06:28 AM
  22. wobly's Avatar
    Update: I decided this must be a computer issue, so I ran CCleaner and tried again. This time it worked. You just never know what junk can gum up the works.
    I tried using the first leak and I ended up bricking my Z10. It would initially find the phone, start the installation, then have a "Communication failed" error. It wouldn't install the leak or the stock OS. That phone was returned under warranty. I have been gun-shy to try the leaks since then.
    After reading your post, I ran CCleaner on my laptop. It needed it. There was a bunch of garbage on it. Then, I tried the leak again. It did the same thing as previously, it started to install, communication error and a half-loaded phone with the LED flashing 1-3 over and over. Rather than panicking, I then used my desktop computer to restore the original OS, then, since everything was cleared off of the phone, I tried the leak and it worked.
    You are right that it could be the computer you are using rather than the phone itself. Loading the leak on this phone is the ONLY problem I have had with this computer. I am guessing it has something to do with the USB port timing out with no response...probably a power saving "feature".
    So far, 10.1 is running smoothly.
    Thanks for the troubleshooting ideas!
    Mecca EL likes this.
    05-05-13 08:01 AM
  23. wobly's Avatar
    How do I downgrade it when the official 10.1 comes up?
    Presuming the official version is higher than the leak, then you should just have to run the carrier upgrade process either OTA or via BB Link.
    05-05-13 08:02 AM
  24. lcohen999's Avatar
    Decided to take the leap, against my better judgement

    Everything is working fine, some of the old 10.0 bugs are still there

    ActiveSync Contacts via Google Apps do not all come through, which is infuriating. So I switched to CardDAV just for that and it works fine.

    However...WhatsApp will not refresh favorites properly at all. Shows me I only have a few contacts under WhatsApp and even refreshing does not help.

    Any thoughts ?
    05-05-13 08:38 AM
  25. mosheys's Avatar
    Any one with this leak on vzw -4 having receiving mms issues? When I press download now nothing happens
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000122.png 
Views:	2112 
Size:	66.6 KB 
ID:	158389

    Posted via CB10
    Last edited by mosheys; 05-05-13 at 09:12 AM.
    05-05-13 08:38 AM
1,244 ... 3637383940 ...

Similar Threads

  1. DevC Leaked Full OS 10.1.0.1483
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 78
    Last Post: 09-29-13, 09:15 PM
  2. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 05:08 PM
  3. Leaked OS 10.1.0.1429 for z10 STL100-2 STL100-3 STL100-4
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1831
    Last Post: 05-08-13, 11:23 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 05-01-13, 05:09 PM
  5. Leaked: Full OS 4.6.0.291 for Blackberry Bold
    By ninja please in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 15
    Last Post: 07-31-09, 08:19 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";