1. beastberry_10's Avatar
    i have 10.2.0.1047 on my stl100-4 (verizon) and the mobile hotspot does not work. i require this function on a phone. how do i downgrade back to 10.1. thanks ahead of time.
    08-11-13 04:55 PM
  2. anon721037's Avatar
    Go into link and reload software.

    Posted with a Q10 on CB10/10.2.0.1047/ Thanks to berry leaks
    08-11-13 04:56 PM
  3. amirnabilkamelsaad's Avatar
    You may need the old restore you had made before you loaded 10.2

    Posted via CB10
    08-11-13 04:58 PM
  4. beastberry_10's Avatar
    so restore with link and thats it??
    08-11-13 05:02 PM
  5. anon721037's Avatar
    Yes but if you do a restore it will only work from an older OS or you will have to use the method of changing the OS there is a thread in hear for it if I find it I will post it for you.

    Posted with a Q10 on CB10/10.2.0.1047/ Thanks to berry leaks
    08-11-13 05:05 PM
  6. anon721037's Avatar
    Darcy's Blackberry Tools

    Posted with a Q10 on CB10/10.2.0.1047/ Thanks to berry leaks
    08-11-13 05:19 PM
  7. Kris Simundson's Avatar
    Why did you install if you absolutely need a working feature?

    Posted via CB10
    stooy leown and ..Steve.. like this.
    08-11-13 05:40 PM
  8. d3rd's Avatar
    Must be a STL100-4 thing. Works on Z10STL100-3/10.2.0.1047 with Rogers. Having said that, initially it said regulations in this country prohibit use of a mobile hot spot, but after turning off and on again, it worked. What is the exact problem you are having?

    Posted via CB10
    08-11-13 05:55 PM
  9. sedalia066's Avatar
    Must be a STL100-4 thing. Works on Z10STL100-3/10.2.0.1047 with Rogers. Having said that, initially it said regulations in this country prohibit use of a mobile hot spot, but after turning off and on again, it worked. What is the exact problem you are having?

    Posted via CB10
    Does not work for me on ATT 100-3. My data plan allows the function but the software does not.

    Via CB10. Bits, C000C6078 for links to science and technology posts and world news.
    08-11-13 05:59 PM
  10. pfl4ume's Avatar
    The Hotspot didn't work on my Stl100-2 at the first try. But I found out that the APN wasn't set, after setting it worked.
    May you need to set it too.

    Posted via CB10
    08-11-13 06:00 PM
  11. d3rd's Avatar
    As suggested by another person, check your APN settings.

    Posted via CB10
    08-11-13 06:33 PM
  12. kwm1337's Avatar
    As suggested by another person, check your APN settings.

    Posted via CB10
    Nothing to worry about on VZW...
    08-11-13 08:41 PM
  13. beastberry_10's Avatar
    I installed it before it was known to be an issue.

    Posted via CB10
    08-14-13 09:13 PM
  14. codeslinga's Avatar
    I installed it before it was known to be an issue.

    Posted via CB10
    I did the same thing.

    At the time, there were no reports of these kinds of problems when I installed 10.2, but the fact that tethering worked helped to mitigate the hotspot issues, thank goodness.

    But, hey -- It's a leak, and these are the risks we take, right? Onward and upward! :^)

    If it's any consolation, a new leak is supposed to be coming out soon which is supposed to remedy the hotspot issues we've seen for Verizon users.

    I don't know exactly -when- it's coming, but it shouldn't be too much longer.

    Best wishes with your downgrade though, should you decide to go that route!

    Posted via CB10
    08-16-13 11:04 AM
  15. kwm1337's Avatar
    I installed it before it was known to be an issue.

    Posted via CB10
    So you installed it before me?
    08-16-13 11:06 AM
  16. khehl's Avatar
    What I did before when I was switching between 10.2 and 10.1 was just security wipe and install the downgrade/upgrade.

    Just proceed as you normally would in installing a new OS

    Posted via CB10
    08-16-13 02:07 PM

Similar Threads

  1. How Can I Get The Date To Show On The Home Screen?
    By rdlg363 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 14
    Last Post: 01-31-15, 10:40 AM
  2. How come I can dl some of my BB10 apps on my PB, but no icon????
    By blusls in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-14-13, 10:48 AM
  3. Install hybrid OS for 9000 with BB Link installed?
    By quik4life in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-12-13, 07:16 AM
  4. Speech to text not as accurate as I had hoped
    By O4ORVILLE in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 08-12-13, 02:44 AM
  5. Is There An Easy Way To Switch Profiles In The Q10?
    By rdlg363 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-13, 06:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD