Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 19 of 19
  1. dezzilak's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    26 Posts
    Global Posts
    51 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Abnormal hub battery usage

    Even after rebooting with volume buttons and restarting the hub, this always happens. I'm on 541 or so with the files from 6** stitched on. Anyone can help?
    Abnormal hub battery usage-img_20131004.png

    Posted via CB10
  2. anon721037's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    32,937 Posts
    Global Posts
    33,207 Global Posts
    #2  

    Default

    After a reboot the phone is always using a lot then settles down.

    Posted on my Z30 from CB10 running 1791.
    Not here for a long time, but a good time would go over really big.
  3. luckyphil88's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    90 Posts
    #3  

    Default

    When did you installed your leak?

    Posted via CB10
  4. 02mustang02's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    112 Posts
    #4  

    Default

    How did you get all those readings mine only shows cpu and memory

    Posted via iPhone worst nightmare Z10
  5. n8tiveg's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    356 Posts
    #5  

    Default

    Quote Originally Posted by 02mustang02 View Post
    How did you get all those readings mine only shows cpu and memory

    Posted via iPhone worst nightmare Z10
    That's from 641

    Posted via CB10
  6. Norrod's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    18 Posts
    #6  

    Default

    Which app is that if I may ask?

    Posted via CB10
  7. Comatose11's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    149 Posts
    #7  

    Default

    Quote Originally Posted by Norrod View Post
    Which app is that if I may ask?

    Posted via CB10
    It's in the settings in 10.2
  8. 02mustang02's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    112 Posts
    #8  

    Default

    Quote Originally Posted by n8tiveg View Post
    That's from 641

    Posted via CB10
    I have 10.2.01743 and I don't see it idk if this build gave us the option I have the stl 1.

    Posted via iPhone worst nightmare Z10
  9. ZeroBarrier's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    973 Posts
    #9  

    Default

    Quote Originally Posted by 02mustang02 View Post
    I have 10.2.01743 and I don't see it idk if this build gave us the option I have the stl 1.

    Posted via iPhone worst nightmare Z10
    This is on 10.2.1, not 10.2.0
  10. JamieWilson01's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    939 Posts
    PIN
    266C0FD3
    #10  

    Default

    Although the updated bar for app manager was posted by berryleaks and is running well on Z10STL100-2/10.2.0.1791

    Via CB10 from Scotland while pretty stoned on Z10STL100-2/10.2.0.1791
  11. JamieWilson01's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    939 Posts
    PIN
    266C0FD3
    #11  

    Default

    Abnormal hub battery usage-img_00000130.png

    Via CB10 from Scotland while pretty stoned on Z10STL100-2/10.2.0.1791
  12. JamieWilson01's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    939 Posts
    PIN
    266C0FD3
    #12  

    Default

    Quote Originally Posted by dezzilak View Post
    Even after rebooting with volume buttons and restarting the hub, this always happens. I'm on 541 or so with the files from 6** stitched on. Anyone can help?
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20131004.png 
Views:	872 
Size:	88.5 KB 
ID:	216694

    Posted via CB10
    What exactly is the problem your experiencing? Your graph shows total discharge press hub and take a screen shot of the hub stats then post that.
    I'll show you mine if you show me yours lol


    Via CB10 from Scotland while pretty stoned on Z10STL100-2/10.2.0.1791
  13. JamieWilson01's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    939 Posts
    PIN
    266C0FD3
    #13  

    Default

    Abnormal hub battery usage-img_00000131.png

    Via CB10 from Scotland while pretty stoned on Z10STL100-2/10.2.0.1791
  14. matthewgreyling's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    141 Posts
    Global Posts
    142 Global Posts
    #14  

    Default

    My hub was using way too much CPU and battery, so I switched my email to sync to 7 days instead of 30 and it's calmed down a lot. I had been getting under 3 hours of battery life before doing that.

    Posted via CB10
  15. Norrod's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    18 Posts
    #15  

    Default

    Thanks... I am still on 10.2.0 on my STL100-1... would be cool to have that though.... I hope they bring it out on the newest leak

    Posted via CB10
  16. barbwyr's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    736 Posts
    #16  

    Default

    My wife complained that her battery was going pretty quick and when I took the phone from her I noticed she was putting her phone to sleep while IN the hub menu view. I told her to slide back to the list from the menu THEN swipe up and out of the hub then into sleep. She noticed a much better battery life right away. May not apply here but something some people may not think about.

    Posted via CB10
  17. niuzhd's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    10 Posts
    #17  

    Default

    exactly the same. Hub drains battery more than any other.one sleep for 7 hours,battery drops from 100% to 80% while hub takes to more than 10% ,system only gets 8%
  18. dezzilak's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    26 Posts
    Global Posts
    51 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #18  

    Default

    whoops
    Abnormal hub battery usage-img_20131027.png

    forgot this thread for a bit. here are my hub battery usage on a normal usage.

    Posted via CB10
  19. JamieWilson01's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    939 Posts
    PIN
    266C0FD3
    #19  

    Default

    Mine is definitely acting strange. How can hub usage be over 100%
    Abnormal hub battery usage-img_00000148.png
    Abnormal hub battery usage-img_00000150.png

    Posted from Scotland while really stoned on Z10STL100-2/10.2.0.1803

Similar Threads

  1. My battery is getting down
    By LeaderNaous in forum BlackBerry Q10
    Replies: 9
    Last Post: 11-06-2013, 10:34 AM
  2. OS 10.2.0.415-official- battery figures
    By marksasongko in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 11-04-2013, 07:34 AM
  3. Hub management
    By PEDRONUFC in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 11-02-2013, 09:48 AM
  4. Mobile Browser usage and flex data charges
    By jg2012 in forum Bell Canada
    Replies: 3
    Last Post: 11-02-2013, 09:24 AM
  5. Battery use is improving.
    By dale-c in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 11-01-2013, 11:01 PM

Posting Permissions