1. CrackBerry Question's Avatar
    I recently got a blackberry z30 sta100-2 and hooked it up to t-mobile in the usa. I went to try and activate my voicemail but it didnt work the automated voice asked me to push pound and then to enter my phone number which i did but it said it didnt recognize my phone number in its system. Ive gone through the settings and the access number is the one given on the t-mobile website. Anyone know to fix this problem?
    09-13-14 05:08 PM
  2. hamsterwheel's Avatar
    Hey! Well I had a similar problem where I couldn't access my mailbox. Turns out that ATT didn't have my correct IMEI number listed. I think it's because they don't carry the Z30, so it didn't automatically register. So they had to change it. Could that be it with T-Mobile as well?
    09-14-14 07:59 AM

Similar Threads

  1. White LED on my Z10 is mixed color
    By skstrials in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 01-06-15, 02:56 PM
  2. T-Mobile wants BlackBerry back!
    By eyesopen1111 in forum T-Mobile
    Replies: 119
    Last Post: 09-29-14, 09:50 AM
  3. I cant back up my z30 data
    By DFloresT in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 09-16-14, 09:52 AM
  4. Getting my New Blackberry Z30. Good bye Q10
    By Jonard Bais in forum BlackBerry Z30
    Replies: 23
    Last Post: 09-15-14, 12:26 PM
  5. Who else wants landscape mode on our BB10 phones???
    By pttptppt in forum BlackBerry Concepts & Dream Devices
    Replies: 18
    Last Post: 09-14-14, 07:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD