1. akmishra's Avatar
    Dear all, I have a STL 100-1 Blackberry Z10(Airtel,India)from 1month. It has always worked properly until this week. Out of nowhere, it has started to look like it was draining battery like crazy. I charged 100%, then, suddenly, it went to 0% and the orange LED light blinking. Then, I made a test and I realized that it was lasting 5-6 hours but the showing percentage was 0%. I'm really disappointed because I've already done a battery pull off and a factory reset and It didn't work. The problem is I am a journalist and I use it to work. It's not possible for me not to know exactly what's the level of the battery. I've already tried to check my battery app, but it marks 0%. And the strange thing is it's not heating as many people with batteries issues say.
    06-20-14 09:52 AM
  2. tahabashir1991's Avatar
    Remove your battery for an hour

    Posted via CB10
    06-20-14 10:24 AM
  3. benny4u_06's Avatar
    No complete solution for this...!!

    Posted via CB10
    06-20-14 10:29 AM
  4. akmishra's Avatar
    why??
    06-20-14 10:38 AM
  5. akmishra's Avatar
    not working
    06-20-14 10:39 AM

Similar Threads

  1. Like new Z30 STA 100-2 Unlocked.
    By distributor1 in forum Buy, Sell, Trade - Sold / Archived
    Replies: 8
    Last Post: 07-29-14, 10:51 PM
  2. Link for 10.3.442 /z10 stl2
    By chudypee in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 14
    Last Post: 06-21-14, 02:25 PM
  3. z10 messages
    By Patan Feroz Khan in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 06-21-14, 10:00 AM
  4. Z10 Power up
    By ablefunzo in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-14, 02:32 PM
  5. First time BlackBerry in life -- Z10‏
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 06-20-14, 10:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD