1. niki9doors's Avatar
    Sorry if I'm repeating. Just got a new Passport (been a BlackBerry user for years) I cannot get any videos to work on Youtube. My Q10 was fine.
    The message coming back is " Media Error. There was an error retrieving metadata information. The media cannot be played"
    Adobe Flash is on.
    Not impressed.

    Posted via CB10
    01-01-15 08:37 PM
  2. nah.uhh's Avatar
    First, restart your phone
    If that doesn't work, turn flash off and use html5
    Or use the mobile website / turn off desktop mode
    Or use an app like fasttube (simple) or SuperTube (more advanced)

    I use SuperTube, don't remember the last time I went to youtube.com tbh but to each his own

    Post an example video that isn't working.. nevermind, you said "any".. that's not the case in my experience. I haven't found one that isn't working (in SuperTube)

    PassportSQW100-1/10.3.1.1154
    01-01-15 08:50 PM
  3. niki9doors's Avatar
    Wow. A simple reboot solved the problem but I just did an update and reboot 2 days ago. Not to mention I can't ever remembering rebooting my Q10 for any reason. Thanks.

    Posted via CB10
    01-01-15 09:14 PM
  4. niki9doors's Avatar
    I think the part that had me confused was that video on other websites were working just not on Youtube.

    Posted via CB10
    01-01-15 09:16 PM

Similar Threads

  1. Mireo DON'T PANIC
    By Vics111 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 24
    Last Post: 09-21-15, 03:39 AM
  2. Landscape lock for video and picture needed
    By chicofehr in forum BlackBerry Z30
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-15, 08:50 AM
  3. Trying out android apps and they surprisingly work well on 10.3.0.1418!
    By 2Peks1Bird in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 18
    Last Post: 01-17-15, 10:46 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 01-02-15, 08:42 PM
  5. Search Not Working
    By JerBru in forum BlackBerry Z30
    Replies: 2
    Last Post: 01-02-15, 12:59 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD