1. ThaNveer EX's Avatar
    https://db.tt/ea30kduk
    It's showing this error message

    Posted via CB10
    07-07-14 04:28 PM
  2. ThaNveer EX's Avatar
    "There was an error receiving video data.the sever might have stopped sending... please try to restart video or check your connection" this is it

    Posted via CB10
    07-07-14 04:31 PM
  3. ThaNveer EX's Avatar
    My Firefox browser on desktop can't play YouTube videos either

    Posted via CB10
    07-07-14 04:36 PM
  4. ThaNveer EX's Avatar
    I don't know if that has got something to do with this problem

    Posted via CB10
    07-07-14 04:37 PM
  5. ThaNveer EX's Avatar
    Is it adobe Flash player problem

    Posted via CB10
    07-07-14 04:38 PM
  6. Bla1ze's Avatar
    Is it adobe Flash player problem

    Posted via CB10
    Do you have flash enabled? If not, enable it and see if it makes a difference.
    07-07-14 04:39 PM
  7. ThaNveer EX's Avatar
    Where can I enable it

    Posted via CB10
    07-07-14 04:47 PM
  8. ThaNveer EX's Avatar
    It's on already

    Posted via CB10
    07-07-14 04:49 PM
  9. Mecca EL's Avatar
    Go into browser setting, development mode, and turn on desktop mode. YouTube will play

    Posted via CB10
    07-07-14 06:07 PM
  10. ThaNveer EX's Avatar
    Not working in desktop mode too

    Posted via CB10
    07-08-14 12:33 AM
  11. Uzi's Avatar
    Hmm how bout test your internet speed?

    I got that error when my Internet connection was slow

    Sent from my BlackBerry 10 smartphone.
    07-08-14 01:01 AM
  12. ThaNveer EX's Avatar
    But every other video tubes are working pretty well
    The problem's only with u tube

    Posted via CB10
    07-08-14 12:00 PM
  13. santhoshmanikandan's Avatar
    Me too the same problem. No fix. But it works correctly on mobile data. I am having the problem while playing in wifi.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140708_224359.png 
Views:	255 
Size:	134.3 KB 
ID:	283842.

    Posted via CB10
    07-08-14 12:15 PM
  14. Bla1ze's Avatar
    Me too the same problem. No fix. But it works correctly on mobile data. I am having the problem while playing in wifi.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140708_224359.png 
Views:	255 
Size:	134.3 KB 
ID:	283842.

    Posted via CB10
    10.3.. really? Here's a solution - go back to an official OS and see if it works.
    07-08-14 12:27 PM
  15. benny4u_06's Avatar
    Some users in India are having problems playing YouTube videos both in mobiles and PC, including me. It's not a device or browser problem, it has something to do with their servers. Hope Google fixes the problem asap..!!

    Posted via CB10
    07-08-14 12:38 PM
  16. santhoshmanikandan's Avatar
    10.3.. really? Here's a solution - go back to an official OS and see if it works.
    I tried it with official os too. Same problem
    So again installed 10.3

    Posted via CB10
    07-08-14 07:47 PM
  17. santhoshmanikandan's Avatar
    Some users in India are having problems playing YouTube videos both in mobiles and PC, including me. It's not a device or browser problem, it has something to do with their servers. Hope Google fixes the problem asap..!!

    Posted via CB10
    I will see in pc

    Posted via CB10
    07-08-14 07:48 PM
  18. ThaNveer EX's Avatar
    Me too having problems with mozilla Firefox

    Posted via CB10
    07-10-14 06:22 AM
  19. ThaNveer EX's Avatar
    And my z10 stl 100 1

    Posted via CB10
    07-10-14 06:23 AM
  20. ThaNveer EX's Avatar
    K it's ok now

    Posted via CB10
    07-11-14 02:54 AM
  21. ThaNveer EX's Avatar
    I think it was a server side problem

    Posted via CB10
    07-11-14 02:55 AM
  22. ThaNveer EX's Avatar
    Mozilla Firefox is also ok

    Posted via CB10
    07-11-14 02:55 AM

Similar Threads

  1. How do I get the Lyft app (ride share app) on my Q10?
    By Rico2014 in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 5
    Last Post: 07-18-15, 09:36 PM
  2. Bash/Trash it all you want, Passport will be profitable.
    By wincyUt in forum BlackBerry Passport
    Replies: 40
    Last Post: 07-13-14, 06:41 AM
  3. Increasing Memory on e-mail storage on OS 10.2.1.2977
    By blackberrydiehard12 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-09-14, 01:28 AM
  4. BlackBerry highlights why the Passport just might be the device for you!
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-14, 04:12 PM
  5. Browser does not play embedded youtube videos
    By yessuz in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 07-07-14, 02:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD