1. booker1953's Avatar
    Why do I keep getting this message? Has been happening ever since I got the Classic and 10.3.1. Can't seem to get rid of it even after wiping the phone and not even having Gmail configured as n account. Very annoying. Doesnt occur with my other email accounts(2). Thanks

    Posted via CB10
    03-04-15 11:12 AM
  2. muker1515's Avatar
    Did you download the Google play app by Cobalt?

    Posted via CB10
    03-04-15 11:14 AM
  3. blueyestm's Avatar
    or snap?
    03-04-15 11:24 AM
  4. booker1953's Avatar
    Never loaded Google Play but have Snap latest beta and logged in correctly and works fine. This never happened prior to 10.3.1 and it shows up on my Passport as well. I just changed my Gmail from IMAP to POP on the computer and see what happens. I get the notification about every other day, very strange...
    Thanks
    03-04-15 11:59 AM
  5. Cobalt232's Avatar
    You maybe have once entered a wrong password and Google registered that. Go to the Google Account website and do a login there. That should clear it up.
    03-08-15 07:47 AM
  6. booker1953's Avatar
    Thanks all, but it seems that the new software rollout fixed the issue, 10.3.1.1779.
    03-23-15 02:56 PM

Similar Threads

  1. BB has withdrawn the 10.3 Update for Z30
    By kritzelwitz in forum BlackBerry Z30
    Replies: 282
    Last Post: 04-27-15, 06:22 AM
  2. Suggestion: Blackberry Credit to upgrade to the Classic
    By fireboy2281 in forum BlackBerry Classic
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-15, 11:12 AM
  3. Classic colors are clearly for the VW Jetta in you (mission gun metal grey)
    By Hello Blackberry World in forum BlackBerry Classic
    Replies: 6
    Last Post: 03-04-15, 10:06 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 03-04-15, 11:24 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 03-04-15, 10:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD