1. CrackBerry Question's Avatar
    I have a z10, model number STL100-1, software release 10.2.1.2102. I noticed my wifi no longer works and all my saved wireless networks have been deleted. When I switch my wifi on, it doesn't detect any network around,doesn't even show it's scanning for any. when I try to add a network manually,it doesn't save it. I've pulled the battery, made sure mobile hotspot and Internet teetering were off, finally had to do a factory reset still the same. This is been going on close to 3weeks and all my other devices can at least find 5 networks around without connecting, my z10 can't even detect 1 network. it Detects network that was not shown in other devices.

    I tried to reload my device and i successfully reloaded again same problem.

    yesterday i got the latest software update 10.2.1.2941 and i installed again same problem
    06-27-14 12:54 AM
  2. Jose Santillan1's Avatar
    Im have the same problem!!!!!!

    Posted via CB10
    06-27-14 05:03 PM
  3. Rob1S's Avatar
    Not sure if what I'm saying here make sense. But my device password setting is not showing the correct situation.

    So, maybe the wifi is not really on.
    You have installed an app that saves battery that turns off radio but forget the status button? Normally it is active when the batt level goes below 30%.
    Just a wild guess.

    Posted via CB10
    06-28-14 01:55 AM
  4. crackbb10's Avatar
    It's a known issue that has yet to be resolved. It should at least detect the WIFI though. You could go back and have it replaced and see if another Z10 does the job. Also try to reset the router.

    I wish I could help you more, but if you search the forums for WiFi issues, you'll see there are many people with a Z10, I am one of them, who face this issue. Good luck.
    06-28-14 05:37 AM
  5. Kalla Sharma's Avatar
    I tried to reset my router again no result. Please help me what to do it just detecting network type 802.11 a rather than network type 802.11 b/g/n that is problem it always connecting to 802.11 a networks but my router works with network type 802.11 b/g/n

    Posted via CB10
    07-03-14 09:09 AM
  6. Kalla Sharma's Avatar
    Hello please help me sir I can't find any solution for it.


    Posted via CB10
    07-19-14 09:20 PM
  7. Kalla Sharma's Avatar
    Please reply me

    Posted via CB10
    07-19-14 09:20 PM

Similar Threads

  1. Help With My BlackBerry Q5 Case?
    By YunusMalik in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 07-03-14, 12:08 PM
  2. Will Q10,Z30 will update in 10.3?
    By mani_blackberry user in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 41
    Last Post: 07-02-14, 06:04 PM
  3. WTB: Unlocked Blackberry Z30
    By dsunmade in forum The Marketplace - Buy, Sell & Trade
    Replies: 6
    Last Post: 06-30-14, 01:14 AM
  4. Backup Link / BlackBerry Protect good recovery stories?
    By d987654321 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-27-14, 05:57 AM
  5. BlackBerry's Intelligent Assistant app looks to actually be powered by Maluuba
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-27-14, 12:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD