1. CrackBerry Question's Avatar
    whenever i re-boot my device, it wipes my all data. i tried many times by reinstalling but i am facing the same problem again and again.
    01-19-15 12:11 AM
  2. swap24041989's Avatar
    Are you on leak OS?
    01-19-15 12:47 AM
  3. Siddharth Mitra's Avatar
    yes my device is on 10.3.1.2072 leak.
    01-19-15 01:02 AM
  4. SlcCorrado's Avatar
    Uh oh... I just finished updating the girlfriends Z10 -3 to 2072... Text messages is missing from the hub, about to do a reboot.. You got me nervous, haha



    *update: Didn't wipe the device and texts are back



    OP, downgrade to 1949 if you're really having that issue
    01-19-15 01:05 AM
  5. Siddharth Mitra's Avatar
    please give me the link , i am really pissed-off, everything deleted after every restart. X(
    01-19-15 01:15 AM
  6. MobileMadness002's Avatar
    please give me the link , i am really pissed-off, everything deleted after every restart. X(
    You can find what you need here.
    https://drive.bitcasa.com/send/6tMMp...-izsxzUn8Nl_A/
    01-19-15 08:51 AM
  7. Shawn Fitzgerald's Avatar
    Mine did the same. Anything that has to do with 10.3.1. No one seemed to have any real explanation or thought I did the leak wrong, and were quite unhelpful in a real explanation. Pretty pissed about it.

    Posted via CB10
    Last edited by Shawn Fitzgerald; 01-19-15 at 11:07 AM.
    01-19-15 10:43 AM
  8. SlcCorrado's Avatar
    Mine did the same. Anything that has to do with 10.3.1. No one seemed to have any real explanation or thought I did the leak wrong, and were quite unhelpful in a real explanation. Pretty pissed about it.

    Posted via CB10
    I have an explanation... Don't run unofficial, unsupported software if you're not willing to take the chance of having things go wrong... Jeeez
    spyeagle likes this.
    01-19-15 11:11 AM
  9. Shawn Fitzgerald's Avatar
    Lol...as I said!

    Posted via CB10
    01-19-15 11:19 AM
  10. green_ember's Avatar
    This is a well-known issue that only affects some devices and only happens with 10.3.x.x builds. Until BlackBerry makes the OS official, you'll have to go back to your latest 10.2.1.x build. Search the forums; there's a thread with around 500 comments about this.
    Shawn Fitzgerald likes this.
    01-19-15 11:28 AM
  11. Shawn Fitzgerald's Avatar
    I did. It was my Z10-3. It has not happened with my Z30 which runs the os perfectly.
    Now THAT is how you talk to somebody. It's not that difficult to be nice and helpful without being condescending. Thank you. I was unaware that it was a known issue. Now I do.

    Posted via CB10
    01-19-15 11:32 AM
  12. Blackberry-Prince's Avatar
    Are you on leak OS?
    He just said he has 10.3.1.2072 on his Z10. It is obviously a leak OS
    01-19-15 11:47 AM
  13. Blackberry-Prince's Avatar
    whenever i re-boot my device, it wipes my all data. i tried many times by reinstalling but i am facing the same problem again and again.
    Reload using LINK. Go back to 10.2.1 and wait for 10 days and the official will roll out
    Im telling you to downgrade because I didnt have a very good experience with Leak OS. They are non-optimized and unsupported so avoid doing so...
    01-19-15 11:49 AM
  14. Shawn Fitzgerald's Avatar
    The official 10.3.1 is rolling out in 10 days huh?


    Posted via CB10
    01-19-15 11:58 AM
  15. Blackberry-Prince's Avatar
    In the first week of feb

    Posted via CB10
    01-20-15 01:51 PM
  16. Blackberry-Prince's Avatar
    The official 10.3.1 is rolling out in 10 days huh?


    Posted via CB10
    First week of feb. Approx 10 days

    Posted via CB10
    01-20-15 01:51 PM
  17. benbraun322's Avatar
    First week of feb. Approx 10 days

    Posted via CB10
    Not sure where you heard FIRST WEEK of February.
    All that was confirmed by BlackBerry was FEBRUARY.

    BlackBerry Z30 Chenpion
    trinichindian likes this.
    01-20-15 01:58 PM
  18. conite's Avatar
    whenever i re-boot my device, it wipes my all data. i tried many times by reinstalling but i am facing the same problem again and again.
    This is the famous "blue LED" issue. There is a whole thread about it.

    *SOLVED* [Blue LED 10.3 upgrade issue] Can anyone help fix a re-wiped device?


    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    01-20-15 02:00 PM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 02-13-15, 05:04 PM
  2. Sincere question re: Classic
    By sobolosrios in forum BlackBerry Classic
    Replies: 26
    Last Post: 01-21-15, 05:59 AM
  3. BlackBerry 10.3 Redesign and its ******* awesome!
    By ShriksR in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 8
    Last Post: 01-20-15, 04:23 PM
  4. Accounts: can't get it to take Gmail
    By mawil1013 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-15, 05:32 AM
  5. Why can my BlackBerry Classic only be charged if it is in on mode?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-18-15, 11:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";