1. CrackBerry Question's Avatar
    I recently installed an app called PhoneWarrior (phonewarrior.com) and after doing so noticed that LogicMail (logicmail.org) would no longer connect to my 2 IMAP accounts at MyHosting. I tried a security wipe and reinstalled and reconfigured the application but now it is acting differently. Instead of using the previous security setting SSL in LogicMail I must use TLS for connections to work. I was able to add a POP3 account from GMX that connects over SSL successfully.

    I am concerned that the installation of PhoneWarrior corrupted something in the system that was not fixed by the security wipe, but considering the possibility of the coincidence of something changing at MyHosting at the same time requiring the configuration change. LogicMail used to download at least 100 messages from my IMAP server but now only downloads 30, which in LogicMail's options is configurable to only 50. I am also confused why LogicMail is now performing differently in this regard.

    Does anyone have any ideas on what happened?
    10-26-14 12:06 PM
  2. zocster's Avatar
    hi there, which device are we talking about here?
    10-26-14 02:58 PM
  3. qwer9182's Avatar
    Hi. The phone is a Curve 9330 running OS 6 Bundle 2333.
    10-27-14 05:22 PM

Similar Threads

  1. 4 Days after Purchase - Passport Took a Swim: Devastated
    By fabofly in forum BlackBerry Passport
    Replies: 82
    Last Post: 10-30-14, 03:35 PM
  2. Is it possible to stop System Font size effecting Labels?
    By paulwallace1234 in forum BB 10 Developers Hangout
    Replies: 7
    Last Post: 10-28-14, 08:39 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 10-26-14, 04:00 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-26-14, 03:49 AM
  5. How do I get my Google Play services working on my Z30?
    By Fadzrul Yusoff in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-26-14, 01:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD