1. CrackBerry Question's Avatar
    I have had the z30 for just over a year, very disappointing.... The Bluetooth has never worked correctly but now its troubling, I get in the car and my phone doesn't sync with the Uconnect have to restart the phone then it works.... Get out of the car and the phone still thinks its connected only way to unconnect it is to restart the phone this happens at least 4 to 5 times a day! When I play music its distorted when I play youtube same thing distorted sound, never had these issues with my iPhone 4S why with BB??
    06-29-16 09:39 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    First off, what OS are you running? Also, has the BT always disconnected on you so easily? Have you ever called your carrier about the device? Could also be a hardware issue. Maybe you need a replacement device?
    06-29-16 10:02 AM
  3. scrannel's Avatar
    Agree with jaydee -- my son's Jeep has Uconnect and my Z10 connects w/o issue. Took his car in for service one day, they gave me a Fiat loaner (also Uconnect) and again, no issue.
    06-29-16 03:22 PM

Similar Threads

  1. My PlayBook won't turn on
    By KiranTeja in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 7
    Last Post: 12-07-16, 04:52 AM
  2. Virtual keyboards are simply not that good ...
    By bitek in forum BlackBerry Priv
    Replies: 17
    Last Post: 06-30-16, 08:46 PM
  3. How can I get my GPS working on my Passport?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Passport
    Replies: 6
    Last Post: 06-29-16, 03:38 PM
  4. BBM not working on Windows?
    By cablewithaview in forum BBM on Windows Phone
    Replies: 2
    Last Post: 06-29-16, 11:04 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 06-29-16, 09:13 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD