1. CrackBerry Question's Avatar
    Running 10.3.1.2267, most of the time when I'm playing a video, whether it's on YouTube or on Facebook, the video itself plays, but there is no picture, only audio and the screen is black. It's before happening for quite some time now, and I've restored the OS twice as well. Sometimes it works but most of the time it doesn't.
    03-06-15 08:14 AM
  2. younessBHm's Avatar
    I have a totally different issue, instead of not having video, I can't hear the voice or music in the video it plays without sound

    Posted via CB10
    03-06-15 08:15 AM
  3. BlackBurreh's Avatar
    No audio on mine, exact same problem as person who posted

    Posted via CB10
    03-06-15 08:40 AM
  4. BlackBurreh's Avatar
    Any help from anyone?

    Posted via CB10
    03-07-15 10:15 PM

Similar Threads

  1. WhatsApp video doesn't play
    By buddysteady in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 07-22-15, 09:56 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-07-15, 08:37 PM
  3. Considering getting first BB. Does Q5 or Q10 have more problems?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 8
    Last Post: 03-06-15, 02:23 PM
  4. How do you play music via bluetooth on 10.3.1?
    By MarvCuddi in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-15, 08:09 AM
  5. Has anyone downloaded the AA games?
    By Mothannation in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 2
    Last Post: 03-06-15, 07:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD