1. CrackBerry Question's Avatar
    I am using a Q10 and have already upgraded to 10.3.1. Before I upgraded, my video app was functioning like normal. Now, though, my video app can play the audio, but the screen is totally black. That means that when I press the "play" icon, the audio comes on, but there are no images whatsoever, just a blank screen. I am perplexed as to why this is the case. Other than this problem, I am loving 10.3.1.

    Please help?
    Thanks much!
    02-22-15 05:03 AM
  2. whoopsydaisyjane's Avatar
    I'm the author of the above post, and I have already found the solution.

    Could a mod please delete this post? Thanks
    02-22-15 05:26 AM
  3. sssupergirl's Avatar
    hey there,

    would you mind sharing how you were able to resolve this issue? I've been having the same problem...can't play any videos shot by phone or uploaded from computer through the video app. restarting doesn't help. please advise!
    02-22-15 10:31 AM
  4. 876_bbk's Avatar
    I am having the same problems on my Q10 can you help me out.

    Posted via CB10
    02-22-15 10:54 AM
  5. whoopsydaisyjane's Avatar
    I am having the same problems on my Q10 can you help me out.

    Posted via CB10
    Sure guys! I am copying this post from JazzNYC, another CB user... He's the one who gave the advice:

    "I had that problem too and it fixed when I clicked the lower left button to browse videos by album instead of date. Then I viewed a video from an album which worked. After that, when I went back to view by date, they worked."

    Hope that helps! Thanks to JazzNYC!
    02-23-15 04:44 AM

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 02-26-15, 02:07 PM
  2. How can I get my mobile Hotspot working?
    By audio_engr in forum BlackBerry Classic
    Replies: 9
    Last Post: 02-24-15, 06:51 AM
  3. BB10 playbook app manager
    By vandalist in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-23-15, 04:52 PM
  4. BlackBerry 10.3.1.1565 Android Apps Video Problem
    By AZBB23 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 02-22-15, 11:56 PM
  5. 10.3 killed my Q10
    By dsan1 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 11
    Last Post: 02-22-15, 12:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD