1. CrackBerry Question's Avatar
    My Z10 works well except when I'm away from a wifi spot and have to access data using my cell provider. It used to work but after the last software update its no longer connecting, I've tried everything that bell has said to try and no luck. any ideas on how to solve
    12-01-14 07:26 PM
  2. anon(9208252)'s Avatar
    Are you sure your data is turned on in settings ,network and connections,mobile network
    12-01-14 07:29 PM
  3. InksClover's Avatar
    Yes, data is turned on. I've even went as far as to reset back to factory settings
    12-01-14 07:46 PM
  4. InksClover's Avatar
    Yes its on and still not working.
    12-01-14 07:52 PM
  5. anon(9208252)'s Avatar
    Power off and take your sim card out, reinstall and power up , might help
    12-01-14 07:58 PM
  6. todparsons's Avatar
    You could try a new radio file or you could try upgrading or downgrading your OS

    Posted with my z10 stl100-2 running 10.2.1.3442
    12-01-14 08:05 PM

Similar Threads

  1. Replies: 28
    Last Post: 01-22-15, 10:19 AM
  2. How do I transfer contacts from a Bold 9900 to a BlackBerry Passport?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 12-04-14, 12:40 PM
  3. Is the Passport too conspicuous or flashy-looking to use in public?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 12
    Last Post: 12-01-14, 08:31 PM
  4. Why can't I access my YouTube account on my Playbook?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-14, 07:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD