1. vergiove's Avatar
    So I record the video from my Z30, then I edited it. I want to send this video to gmail by Drive. The video size is 133 MB and it is.mp4 . I tried to upload it to Drive but I can't watch it from drive. I tried to connect via USB cable but windows media player only played sound without any picture. This is strange! I cannot watch 4 videos that I record in this month, but videos that recorded June or earlier WMP still can show the video with sound and picture.

    Posted via CB10
    09-15-15 08:33 AM
  2. DaFoxGrey's Avatar
    You say you edited it, with what?
    Depending on how a video is edited and with what software, it may be re-encoded with codecs not currently installed on your Windows computer.
    Or if the edit or file transfer was botched, the file headers may not be interpreted correctly by WMP and cause it to not load the correct codecs for playback.

    Personally, I never use WMP for video playback.
    I use a freeware codec and player package called Combine Community Codec Pack - CCCP:
    CCCP - Combined Community Codec Pack

    What is very nice about this is the speed at which it loads media to play back, the ton of formats and codecs that are support, and the lack of massive bloat that WMP has.
    09-15-15 10:50 AM

Similar Threads

  1. Sim card from unknown source
    By csawai in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 10-22-15, 06:35 AM
  2. Photos "disappear " from SD card
    By destroyandroid in forum BlackBerry Z30
    Replies: 22
    Last Post: 10-08-15, 08:34 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 09-15-15, 04:42 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 09-15-15, 08:02 AM
  5. Printing from my BB10 to my Xerox Printer at the office
    By Kevin Staley in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 09-15-15, 05:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD