1. waksapar23's Avatar
    I was using 10.2.1.3175 before on my Z10 STL100-1, and i decided to load leaked 10.3.1.1553 using sachesi. it was not an autoloader. After everything was loaded up, i lost the Hub, (which appears to be a blank, black page) and everything doesnt seems to be right. How can I downgrade back to my previous OS?
    09-06-14 09:28 PM
  2. Bonsaibo's Avatar
    I was using 10.2.1.3175 before on my Z10 STL100-1, and i decided to load leaked 10.3.1.1553 using sachesi. it was not an autoloader. After everything was loaded up, i lost the Hub, (which appears to be a blank, black page) and everything doesnt seems to be right. How can I downgrade back to my previous OS?
    Hook up your phone to BB Link and reinstall your phone specific OS.
    09-06-14 09:46 PM
  3. w_scott's Avatar
    If you want to go from 10.2.1 to 10.3, use an autoloader.

    Posted via CB10
    09-07-14 04:39 AM

Similar Threads

  1. Z10 and Plantronics Voyager EDGE connection problem
    By exocet120 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-21-14, 10:08 AM
  2. Connecting a Z30 to LG Smart TV using Miracast
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 09-17-14, 12:26 PM
  3. Replies: 11
    Last Post: 09-07-14, 01:55 AM
  4. wind 9700 i want it to use my rogers sim
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-06-14, 08:58 PM
  5. How suggest app to Blackberry?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-06-14, 05:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD