1. squeegeeboy's Avatar
    I'm trying to register my device on Suretap and the app says "Unfortunately, your device doesn't seem to be SureTap ready".

    Now I'm using a Z10 on the Rogers network with a SureTap SIM. OS is official Rogers supported Z10STL100-3/10.2.1.3247.

    Rogers lists the Z10 as supported. What else can be done? Anyone else successful on Rogers with Z10?

    Posted via CB10
    09-19-14 06:05 PM
  2. squeegeeboy's Avatar
    I should add that my phone is unlocked and I brought my own device to Rogers instead of on contract. Wonder if this matters?

    Posted via CB10
    09-19-14 06:08 PM
  3. mared_3400's Avatar
    Any luck getting this resolved? I am currently having the same problem. I am not able to make my Suretap or UGO wallet app working. I do have the NFC enabled sim card on my unlocked Z10. Rogers are refusing to help since they said it is not a Rogers issue phone which is pretty ridiculous. UGO have said that some of activation/rules should be sent by Rogers to the new card which Rogers denies.

    Any help would be appreciated.

    Cheers,
    11-27-14 09:58 AM
  4. dwaram's Avatar
    I saw a previous post that said you need to make sure that Wifi is off when registering your cards or using the app.

    I'd try that first.

    Posted via CB10
    11-27-14 10:04 AM
  5. mared_3400's Avatar
    Thank you for your reply dwaram. Wifi was off when I was registering. I have tried uninstalling the app, battery pulling, and then installing it again. Same problem.
    11-27-14 10:46 AM
  6. MobileMadness002's Avatar
    Did Rogers have any suggestions when you spoke with the?
    11-27-14 10:49 AM
  7. mared_3400's Avatar
    Yes, their suggestion was to get a Rogers locked phone.
    11-27-14 10:56 AM
  8. tdotknight's Avatar
    If anyone is having problems registering the app I finally got it to work on my Z10. Make sure your sim is a NFC sim. First I disabled my wifi. Then went to my app permission settings and gave the Suretap app access to my phone. I then opened the app and registered. I was also successful getting the $100 Mastercard.

    Good luck

    Posted via CB10
    11-30-14 01:10 PM
  9. mared_3400's Avatar
    Unfortunately still doesn't work for me. I am starting to think there is a problem in my phone. My gf has an unlocked Z10 as well and I moved my sim card to her phone and was able to go pass the error screen I was getting on my Z10. Not sure how I can troubleshoot that any further.
    12-01-14 08:57 AM
  10. JordanLehigh's Avatar
    I want this but unfortunately they say my Z30 isn't compatible. Why would that be? I thought that the 30 was an upgrade to the 10.

    ?
    12-01-14 09:00 AM

Similar Threads

  1. My Work group returned to whatsapp...
    By kenicolo in forum General BBM Chat
    Replies: 12
    Last Post: 09-27-14, 09:39 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 09-20-14, 01:29 AM
  3. how to install Google Maps on my Q10?
    By BullGuard8 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 8
    Last Post: 09-19-14, 08:00 PM
  4. Anyone on a BlackBerry plan with EE UK?
    By superlahm in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 1
    Last Post: 09-19-14, 06:10 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 09-19-14, 05:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD