1. Charis Tsil's Avatar
    Guys I am opening the extension from.chrome in order to load snap, I'm writing my password and then it'd logging in and sadly flashing all the time and logging in again non stop flashing. Any thoughts?

    PAOK
    01-14-15 02:06 AM
  2. girinath's Avatar
    Guys I am opening the extension from.chrome in order to load snap, I'm writing my password and then it'd logging in and sadly flashing all the time and logging in again non stop flashing. Any thoughts?

    PAOK
    Install the real Google play store. Search in YouTube(Google play store for BlackBerry) it will be available....

    Posted via CB10
    01-14-15 02:23 AM
  3. TheBirdDog's Avatar
    Which OS version are you running?

    Posted via my BlackBerry Passport
    01-14-15 02:27 AM
  4. TheBirdDog's Avatar
    Which OS version are you running?

    Posted via my BlackBerry Passport
    ...and do you have 'development mode' enabled?

    Posted via my BlackBerry Passport
    01-14-15 02:27 AM
  5. Charis Tsil's Avatar
    ...and do you have 'development mode' enabled?

    Posted via my BlackBerry Passport
    Yes I have developer mode enable I'm running 10.3.1.1368

    PAOK
    01-14-15 02:43 AM
  6. TheBirdDog's Avatar
    Yes I have developer mode enable I'm running 10.3.1.1368

    PAOK
    Hmm... I don't know then. I only answered because I just very recently tried to help a friend (who is a very amateur BlackBerry user) load Snap onto his Q10 and it was doing this exact flashing thing you describe. Began to log in, loading bar fills, then flashes and repeats...
    It took me quite some time and fiddling to realize that he wasn't even on 10.2.1 yet; still had the stock OS running.
    Perhaps it's a problem with the leak? Though, I believe I was running that leak on my Z10 and had Snap installed without any trouble. I would try re-installing the OS if all else fails as it seems to be a similar reaction to when the Chrome extension didn't recognize my friend's 10.1.

    Posted via my BlackBerry Passport
    01-14-15 03:17 AM
  7. Yassbittar's Avatar
    Yes I have developer mode enable I'm running 10.3.1.1368

    PAOK
    Make sure you're connected to the same wi-fi as your computer, the. Go to settings, about, network and put in the same ip address.
    Charis Tsil likes this.
    01-14-15 05:07 AM
  8. Bramb90's Avatar
    Where is the BAR file download for snap10 pro?? I can't find it anywhere
    01-14-15 10:57 AM
  9. blueyestm's Avatar
    01-14-15 12:25 PM

Similar Threads

  1. Problem with USB on the Go on leaked 10.3...
    By Skidoo583 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 12
    Last Post: 01-21-15, 09:01 AM
  2. Blackberry z10 OS has problem?
    By Hasanabas in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-16-15, 11:41 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 01-14-15, 10:06 AM
  4. LED color problem on 10.3 leak.
    By spikesolie in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-14-15, 07:55 AM
  5. Problem with BBM
    By olebeng in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-15, 05:04 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD