1. Mechanizer22's Avatar
    My Z3 is only a week old. There seems to be a lag in shutter speed. When I take a picture with the rear camera there is a 2-second delay. With flash on it takes even more time. However front camera works fine. There is no delay.
    Help me sort this out guys...

    Posted via CB10
    12-16-14 10:16 AM
  2. kbz1960's Avatar
    It's the software, I think. It isn't just the Z3.
    12-16-14 10:32 AM
  3. Bravurag's Avatar
    Passport do the same! Its software I think!

    A Happy Passport User....
    12-16-14 10:36 AM
  4. ralphbu's Avatar
    Yes, it's the software. I own a Z3. upgrade the OS to 10.3 and you will notice improvements.
    12-16-14 10:46 AM
  5. Mechanizer22's Avatar
    Ok its the software. But what to do to improve it. Because there was no delay when I bought it.
    Kindly don't tell to reset it. Any other suggestions...???

    Posted via CB10
    12-16-14 10:58 AM

Similar Threads

  1. Text Entry in Browser- What's wrong?
    By vpblaze in forum BlackBerry Passport
    Replies: 4
    Last Post: 04-19-15, 08:37 AM
  2. BlackBerry up 2% in pre market trading!
    By michael banjany in forum BBRY
    Replies: 15
    Last Post: 01-08-15, 08:52 AM
  3. Sales of Smartphones Grew 20 Percent in Third Quarter of 2014
    By scalemaster34 in forum News & Rumors
    Replies: 11
    Last Post: 12-27-14, 08:37 AM
  4. Data usage is insanely high in 10.3.1 leak
    By anand_ma in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 17
    Last Post: 12-17-14, 07:10 PM
  5. BlackBerry up 2% in pre market trading!
    By michael banjany in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-16-14, 08:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD