1. Wbrian's Avatar
    Hi All! My wife has an S7 Edge. Using BlackBerry Hub+ (paid version). Starting 2 days ago, it got leggy as heck. Might take 15-30 seconds to open an email, etc. She has a crazy amount of folders and emails in two email acccounts. Maybe a hundred folders and thousands of emails. She's a Realtor and uses this for business. I've reinstalled the hub several times with no improvement. Any suggestions?
    12-02-16 11:02 AM
  2. conite's Avatar
    This is not there first time I've heard this with the latest HUB update. Hopefully they get it fixed asap.
    12-02-16 11:10 AM
  3. Wbrian's Avatar
    This started before I updated her hub. I updated to try and fix it to no avail. I'm not sure if a fix came out in the most recent update. But I'll check and see if that is the one I have installed when she gets home...
    12-02-16 11:16 AM
  4. Wbrian's Avatar
    Yeah, it apparently was the update that screwed things up... I tweeted @blackberryhelp to see if there's a fix in the works...

    Thanks!
    12-02-16 12:47 PM

Similar Threads

  1. why has the hub become so laggy????
    By jamesbondOO7 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 106
    Last Post: 12-08-16, 01:00 PM
  2. Hosting Question?
    By deadhou5e in forum BES 12
    Replies: 2
    Last Post: 12-07-16, 05:10 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 12-02-16, 06:11 PM
  4. Discord HUB Integration
    By BriniaSona in forum BlackBerry Priv
    Replies: 1
    Last Post: 12-02-16, 04:41 AM
  5. A question from a BB10 guy
    By hcaliste in forum Android Apps
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-16, 12:07 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD