1. CrackBerry Question's Avatar
    Hi

    I have a terrible problem. My Q5 connects with no problem with the network and shows 4GLTE, but when I make a call, or walk into poor coverage area goes to 3g and it stays like this. It never bumps up to 4G or even 3G. Every time I finish call I have to turn on and off plane mode to get data services working again. I've upgraded to the nevest firmware - nothing helps. Does anyone know the solution?
    07-25-14 12:59 PM
  2. anon721037's Avatar
    these phones go from LTE to 3g when you make a call , give it some time to go back it should do it automatically
    07-25-14 01:17 PM
  3. krystekcliche's Avatar
    I know that it should work that way but it does not. I had a call over hour ago - still 3g, and I'm at full LTE coverage area. Do you think turning off LTE at my operator may help?
    07-25-14 01:45 PM
  4. anon721037's Avatar
    I don't know, it doesn't affect anything, have you tried load a new radio auto loader by chance,
    07-25-14 01:58 PM

Similar Threads

  1. BlackBerry Q10-Ear Piece issue. (Hardware related)
    By rockstar600 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 6
    Last Post: 08-04-14, 06:07 AM
  2. Recent Issue with embedded videos not working
    By drfever in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 9
    Last Post: 07-31-14, 08:26 PM
  3. Music Player Issue
    By xoey in forum BlackBerry Z10
    Replies: 27
    Last Post: 07-26-14, 11:26 AM
  4. Wi fi issue
    By DusanMNE in forum BlackBerry Z10
    Replies: 16
    Last Post: 07-26-14, 03:46 AM
  5. Anyone else misses the little data arrows from BBOS
    By Amritv in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-25-14, 01:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD