1. RodolfoAP's Avatar
    So I've had my Passport for nearly a month now and I have been unable to blend with my ipad at all. I can blend with my computer fine but not with my ipad for some reason. On my ipad it'll just keep saying "connecting..." which will eventually lead to nothing and on my Passport if I click on the ipad in device connections I get the message in the attached picture. This is really frustrating, I've tried everything

    Has anyone had the same issue? Anyone know a way to fix this? Help would be appreciated!
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141021_004800.png 
Views:	40 
Size:	85.5 KB 
ID:	307844

    Posted via CB10
    10-20-14 03:55 PM
  2. theinnocent's Avatar
    I'd try deleting the ipad from your device connections and in the blend app. I had a similar problem, prior to restarting the setup process.
    10-20-14 04:34 PM

Similar Threads

  1. Will Passport hit the Thai market?
    By Kean Seng Yap in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-14, 12:43 AM
  2. Passport is Unreal!!!
    By tailc in forum BlackBerry Passport
    Replies: 22
    Last Post: 10-20-14, 11:42 PM
  3. Passport Stock is Now Replenished But Not For Long
    By thymaster in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 10-20-14, 06:16 PM
  4. Anyone else seeing this bug on the Passport
    By Spawn12 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 9
    Last Post: 10-20-14, 05:28 PM
  5. Can anyone help me with upgrading to 10.3.0.1154?
    By weplant in forum BlackBerry Z30
    Replies: 4
    Last Post: 10-20-14, 04:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD