1. mberry58's Avatar
    Since updating to 10.3.2 the private browser is now launched as a separate browser. I cannot get sound in this browser. Is there a way to get the sound working in the private browser?

    Posted via CB10
    07-23-15 08:21 PM
  2. Nicholas Recker's Avatar
    Wutcha watchin

    Posted via CB10
    07-23-15 09:50 PM
  3. akm914's Avatar
    I have the issue too. Need to reboot the phone to fix the issue

    Posted via CB10
    07-25-15 03:41 AM
  4. JAS0NB0URNE's Avatar
    Wutcha watchin

    Posted via CB10
    lol, must be some sort of political debate or speech.

    Posted with my  Classic
    07-25-15 04:31 AM
  5. JamBueree's Avatar
    lol, must be some sort of political debate or speech.

    Posted with my  Classic
    Yeah. You don't want anyone to know that you watch this stuff.

    Posted via  Z30 STA100-2 | 10.3.2.2339
    JAS0NB0URNE and akm914 like this.
    07-25-15 06:05 AM

Similar Threads

  1. 10.3.2 South Africa
    By Chad_Fortuin in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 20
    Last Post: 09-12-15, 08:41 AM
  2. Three days with my new Passport.
    By jackfrost1209 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 07-28-15, 04:06 AM
  3. Why isn't my sound working on my phone it shows vibrate only?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-23-15, 08:38 PM
  4. What is the easiest way to migrate data between 2 BB 10 phones?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 07-23-15, 07:41 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 07-23-15, 05:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD