1. Luke Antwi's Avatar
    I have a second hand BlackBerry Z10 and after hard reset, the device doesn't connect to any mobile network. Sometimes, the feedback is "sim card not detected", sometimes, it gives the sim card information and network information but doesn't register to the network. What is the problem and the possible remedy?

    Posted via CB10
    01-24-16 08:09 PM
  2. bakron1's Avatar
    Have you tried a different SIM card? Is the device unlocked to support your network?
    01-24-16 08:17 PM
  3. raino's Avatar
    Which carrier are you on and which model of the Z10 do you have?

    You can get your Z10's model number by typing myver in a blank text field.
    01-25-16 03:41 PM

Similar Threads

  1. ATT bad APN giving me run around, no internet.
    By MTBro in forum BlackBerry Passport
    Replies: 7
    Last Post: 01-28-16, 09:52 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 01-26-16, 08:09 AM
  3. ATT bad APN giving me run around, no internet. Is this happening to anyone else?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Passport
    Replies: 8
    Last Post: 01-25-16, 02:07 PM
  4. Mobile Nations Weekly: Silly season commences in 3 2 1...
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-24-16, 01:40 PM
  5. Can I get some help with a network problem in BlackBerry stl100-4?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-23-16, 11:17 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD