1. jlee347's Avatar
    I have not been able to send/receive pictures after this latest update. Restarted my device, pulled battery, to no avail. Any help would be greatly appreciated. I doubt a call to AT&T would help.

    Posted via CB10
    08-15-15 09:23 AM
  2. Chris Degroote's Avatar
    In the hub, go to settings, select txt, advanced settings, MMS. Scroll down and add the user name and pass word of your provider in the fields. For me it is both mms.

    Posted via CB10
    08-15-15 09:38 AM
  3. jlee347's Avatar
    No mms after 10.3.2.556 update on q10-img_20150815_105235.png

    Posted via CB10
    08-15-15 09:53 AM
  4. jlee347's Avatar
    Not sure if this is where you suggested to add the mms to the user/pass..

    Posted via CB10
    08-15-15 09:54 AM
  5. jlee347's Avatar
    Can u please just tell me if the picture I attached to the forum is the correct location where I'm supposed to type in mms to the user/pass.. thanx

    Posted via CB10
    08-15-15 11:07 AM
  6. Chris Degroote's Avatar
    Yes it is the right place but you have to look at the right pass word of your provider.

    Posted via CB10
    08-15-15 11:09 AM
  7. jlee347's Avatar
    Thanks


    Posted via CB10
    08-15-15 11:15 AM

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 01-12-16, 02:42 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 12-01-15, 12:43 PM
  3. Replies: 59
    Last Post: 08-25-15, 12:01 PM
  4. BlackBerry Z30 must be update
    By whatsever in forum BlackBerry Z30
    Replies: 12
    Last Post: 08-20-15, 06:02 AM
  5. still no 10.3.2
    By WD-YA7YA in forum BlackBerry Passport
    Replies: 28
    Last Post: 08-18-15, 01:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD