1. Champagnecork's Avatar
    YES, all mails have been opend, all apps updated and the even LED indicator disabled.
    02-10-15 10:05 AM
  2. Uzi's Avatar
    Restart?

    PassportSQW100-1/10.3.1.2243
    02-10-15 10:05 AM
  3. discrete longfellow's Avatar
    I had the same issue, was with a vzw variant though. I'd suggest a restart and security wipe...then if that does nothing to solve your issue, you're probably in the same boat as a few others. I took mine back to verizon and they recognized it as a hardware issue and replaced it under their warranty program. Hope this helps.
    02-10-15 10:08 AM
  4. Champagnecork's Avatar
    Thnaks. Yes restarted it several times. Let the batterie run flat.
    To no avail.
    What is the security swipe, please ?
    02-10-15 10:46 AM
  5. sedalia066's Avatar
    What is the security swipe, please ?
    Setting/Security and Privacy/Security Wipe

    Follow the instructions and let the phone run for a while. Takes a long time and needs a lot of battery so plugged in to a power source is a good idea.
    02-10-15 01:18 PM
  6. anischab's Avatar
    Security wipe deletes the phone memory and restores the phone to factory settings!!!! Don't do it without a good backup file!

    Workhorse: BlackBerry|Q10, SQN100-3, OS 10.2.1.2941; Power Workhorse: BlackBerry|Passport, SQW100-1, OS 10.3.0.675; Germany.
    02-10-15 01:20 PM
  7. anischab's Avatar
    What about just turning the LED off in the settings (notifications)!?! Instead of deleting your phone which is in no relation to the consequences of your loss?!?!

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150210_202259.png 
Views:	127 
Size:	66.1 KB 
ID:	332871

    Workhorse: BlackBerry|Q10, SQN100-3, OS 10.2.1.2941; Power Workhorse: BlackBerry|Passport, SQW100-1, OS 10.3.0.675; Germany.
    02-10-15 01:24 PM
  8. guygardner73's Avatar
    Put black tape over it.

    PassportSQW100-1/10.3.0.1418 O2 UK
    02-10-15 01:27 PM
  9. pharandemahesh's Avatar
    Put black tape over it.

    PassportSQW100-1/10.3.0.1418 O2 UK
    Lol.. hardware solution for hardware problem

    Posted via CB10
    02-10-15 02:15 PM
  10. Champagnecork's Avatar
    Thanks - I did that as one of the first attemps to stop this blinking LED!
    This a brandnew € 600 phone, guys! I should work without a hardware or a software problem!
    And besidess: it seems a common problem!
    If you BB guys are watching: work on an update to fix this embarrasing problem!
    02-10-15 03:56 PM
  11. Ment's Avatar
    I have the same issue. Nothing done in software fixes it: security wipe/autoloading a leak. Still the same. Tape it over, live with it or send if back if under warranty.
    02-10-15 04:19 PM
  12. Champagnecork's Avatar
    Thank you. That saves my from the security swipe. I will exchange the device. Shame on BlackBerry. Such a big and enoying bug! By now, they should have taken notice !!

    Posted via CB10
    02-10-15 08:29 PM

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 02-13-15, 06:25 AM
  2. The updated Twitter and Face Book is working great!
    By Mr4aces in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 9
    Last Post: 02-12-15, 03:32 PM
  3. Need help
    By Marc Noel in forum BlackBerry Z30
    Replies: 4
    Last Post: 02-10-15, 10:33 PM
  4. Where are my Calendar Attachments
    By luvsql in forum BlackBerry Passport
    Replies: 3
    Last Post: 02-10-15, 10:49 AM
  5. Why isn't my BlackBerry Q5 reading the media card?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-15, 09:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD