1. CrackBerry Question's Avatar
    My sound on the phone is set to on however there is no audio
    11-13-14 01:02 PM
  2. panjgoori's Avatar
    are you using 10.3.1 leak ?
    11-13-14 01:04 PM
  3. crmabbitt's Avatar
    Check in profile settings, that switch "override profile volume" turned off. Have a bug, that this switch on automatically to the all apps.

    Posted via CB10
    11-13-14 01:18 PM
  4. tex3523's Avatar
    I am running 10.2.1 and have had this problem when going from silent back to normal in the quick settings. The work around for me has been perform a re boot and the sounds start working.

    Another option is to go to settings notifications and then select normal. That also seems to work, but defeats the purpose of the quick settings.

    Posted from my awesome Q10
    11-13-14 01:29 PM

Similar Threads

  1. Opinion: No new full touch phones from Blackberry
    By Bluenoser63 in forum Armchair CEO
    Replies: 77
    Last Post: 01-03-15, 11:27 PM
  2. How do I install a mobile voip or any other voip for the BlackBerry Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-14, 12:10 AM
  3. Finally after all these years, BBRY is listening to me
    By savingblackberry in forum Armchair CEO
    Replies: 7
    Last Post: 11-23-14, 06:32 PM
  4. Replies: 24
    Last Post: 11-15-14, 11:52 AM
  5. News Republic notification tone
    By Estevezz in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 0
    Last Post: 11-13-14, 01:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD