1. CrackBerry Question's Avatar
    Sound is turned on and volume is at high. This just started after the recent update. How do I get my sound back so that I can hear the phone ring and receive audible notifications? Help please!
    02-24-15 06:29 PM
  2. anon(9208252)'s Avatar
    Have you tried a hard reset yet, by holding your volume buttons in together until you see the blue loading circle.
    02-24-15 07:32 PM
  3. KWWINTERS's Avatar
    Just powered off and it is still only vibrating (makes a buzz).

    Not only is this my very first Blackberry, this is my very first Smartphone! I researched phones for months and decided to buy the Classic as soon as it hit Amazon. I taught myself how to use it and I've loved it for several weeks - now I can't make it ring.

    Who do I contact for help?
    02-24-15 07:52 PM
  4. anon(9208252)'s Avatar
    This is the best place for help, are you sure your settings are correct, make sure its on normal first,
    02-24-15 08:21 PM
  5. KWWINTERS's Avatar
    I did have it on Normal. I even tried creating a new Profile and changing ringtones, but I still get no sound other than a buzz from the vibrate. Withdrl, I truly appreciate your trying to help and I will keep checking back here for answers.
    02-25-15 04:29 AM
  6. anon(9208252)'s Avatar
    You better take it back and get it replaced.

    Posted on the best phone on the planet. Passport SQW100-1/10.3.1.2267
    02-25-15 08:11 AM
  7. theGUNNER's Avatar
    You better take it back and get it replaced.

    Posted on the best phone on the planet. Passport SQW100-1/10.3.1.2267
    BULLS*H*I*T bro !!!
    02-25-15 08:59 AM
  8. theGUNNER's Avatar
    Sound is turned on and volume is at high. This just started after the recent update. How do I get my sound back so that I can hear the phone ring and receive audible notifications? Help please!
    look here it is an os bug !

    Vibration after call receiving BUG !!
    02-25-15 09:01 AM
  9. anon(9208252)'s Avatar
    BULLS*H*I*T bro !!!
    So there is two of you and it's an OS bug.

    Or maybe a few defective phones.

    Which one do I believe.

    Posted on the best phone on the planet. Passport SQW100-1/10.3.1.2267
    02-25-15 10:21 AM

Similar Threads

  1. There's No Native LINE App / Path Social App on Develop ?
    By Shemhazai in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 02-25-15, 01:25 PM
  2. How to download android apps to my blackBZ3
    By BonezBBZ3 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 02-24-15, 07:36 PM
  3. What happened to Most Recent in music/pictures
    By hoonigan99 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 02-24-15, 07:05 PM
  4. Why is my BlackBerry making weird sounds?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 02-24-15, 06:55 PM
  5. Why won't my Z30 charge after the new OS install?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-15, 05:36 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD