1. hanthuyen8's Avatar
    About 3 month ago, when I surf the internet (use the official BlackBerry browser) sometime it redirect me to some malware website.
    Malware on my Q10-img_20150911_142509.png
    This is the picture I captured. The browser redirect to 4 page. I tried to clear cache/history... but it's never gone.

    Posted via CB10
    09-11-15 07:50 PM
  2. cbvinh's Avatar
    About 3 month ago, when I surf the internet (use the official BlackBerry browser) sometime it redirect me to some malware website.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150911_142509.png 
Views:	969 
Size:	160.6 KB 
ID:	370918
    This is the picture I captured. The browser redirect to 4 page. I tried to clear cache/history... but it's never gone.
    How are you clearing cache/history? Please list your steps.
    09-11-15 08:09 PM
  3. hanthuyen8's Avatar
    I clear cache, cookia and history in Privacy and Security option in browser.

    Posted via CB10
    09-12-15 01:25 AM
  4. paulwallace1234's Avatar
    You're using WiFi aren't you?

    Posted via CB10 v....not telling
    09-12-15 01:34 AM
  5. Uzi's Avatar
    You're using WiFi aren't you?

    Posted via CB10 v....not telling
    Lol share the bar!!
    09-12-15 01:37 AM
  6. hanthuyen8's Avatar
    You're using WiFi aren't you?

    Posted via CB10 v....not telling
    Yes, of course.

    Posted via CB10
    09-13-15 12:31 AM
  7. paulwallace1234's Avatar
    Yes, of course.

    Posted via CB10

    Your router likely has malware/adware, get it checked out

    http://security.stackexchange.com/qu...e-in-my-router

    Posted via CB10 v....not telling
    09-13-15 03:26 AM
  8. hanthuyen8's Avatar
    Today I discover not only the browser is affected, fast tube has the same problem.

    Posted via CB10
    09-13-15 10:05 AM
  9. Jamaa's Avatar
    All videos, Internet surfing is going through your router.

    [] phone



    [router]



    ads. Internet


    Why is that difficult to understand?

     Q10SQN100-5/10.3.2.2339
    09-13-15 10:16 AM
  10. Daanisawesome's Avatar
    Today I discover not only the browser is affected, fast tube has the same problem.

    Posted via CB10
    Try:
    - resetting your router or check the dns servers
    - delete your WiFi profiles and create new ones.

    Posted via CB10
    09-13-15 10:39 AM
  11. Nicholas Recker's Avatar
    Try doing a full factory reset on your router and setting it up again.

    Do you get the same problem on your computer? Or other phones

    Posted via CB10
    09-13-15 12:13 PM
  12. hanthuyen8's Avatar
    Try doing a full factory reset on your router and setting it up again.

    Do you get the same problem on your computer? Or other phones

    Posted via CB10
    Thanks guys, but the problem is just my phone gets those ads.

    Posted via CB10
    09-13-15 11:58 PM
  13. kgbbz10's Avatar
    Have you tried a clean OS or a security wipe... some kind of wipe on your phone?

    BBClassic10.3.2.2639-799Radio
    09-14-15 12:02 AM
  14. anon(8908445)'s Avatar
    Router.

    Z30STA100-6/10.3.1.2582
    09-14-15 12:30 AM
  15. hanthuyen8's Avatar
    I will try with the router first, report soon. Thanks everyone.

    Posted via CB10
    09-14-15 04:30 AM
  16. hanthuyen8's Avatar
    Already reset to factory the router. Not working.

    Posted via CB10
    09-17-15 12:15 AM
  17. ealvnv's Avatar
    By redirects you, what exactly do you mean?

    When you try to open any webpage?

    On your router make sure your dns server is set correctly to that of your isp
    09-17-15 12:53 AM
  18. cbvinh's Avatar
    Erase all your caches and history, then connect to a different router, perhaps at a friend's home or a cafe. If you still get the same pages, it probably means whatever website you're connecting to is sending those pages.
    09-17-15 01:34 AM
  19. k66473's Avatar
    Hi hanthuyen,
    Did you indentified where the problem is?

    Posted via CB10
    09-28-15 04:02 PM
  20. k66473's Avatar
    I have a same problem with my bb passport. Some time, it redirects to website onclickads.net automatically. It is annoying.
    I am thinking about wipe my phone.
    10-05-15 03:47 AM
  21. k66473's Avatar
    It is not the problem of the phone. I wiped the phone but it is still there. I guess it is the router or isp problem.

    Posted via CB10
    10-05-15 10:22 PM

Similar Threads

  1. Exfat on a 32gbyte sdhc
    By gariac in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 13
    Last Post: 09-21-15, 07:52 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: 09-16-15, 12:45 AM
  3. Converted my husband!
    By Gadgetgirl38 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 46
    Last Post: 09-14-15, 10:52 PM
  4. Sharper screen on replacement Z30?
    By gebco in forum BlackBerry Z30
    Replies: 4
    Last Post: 09-12-15, 12:06 PM
  5. BlackBerry to announce Q2 Fiscal 2016 results on September 25
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-15, 04:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD