1. CK_rbg's Avatar
    It won't stop. Every few minutes it will blink 10 times, sometimes 3 or 4. It just finished steadily blinking for at least 5 good minutes. No notifications have come thru. My Z10 is possessed by a magenta demon. Have restarted, turned off LED, etc. My efforts are futile.

    Posted via CB10
    08-24-14 09:57 PM
  2. zocster's Avatar
    Hi, are you able to tell us what app do you use for notifications LED?
    08-24-14 10:31 PM
  3. ealvnv's Avatar
    If you're using neutron music player that's what is causing the magenta led

    Posted via CB10
    08-24-14 10:50 PM
  4. CK_rbg's Avatar
    I use power tools. I had a custom led using magenta & it's since been deleted. Now it's both vibrating & blinking about every 5 minutes.

    I do have Neutron but haven't ran it in days. This is happening with no apps running & no notifications coming thru. My next step is to delete power tools & reinstall.

    Posted via CB10
    08-25-14 05:26 AM
  5. fabio984's Avatar
    I always used bebuzz and never had any problem. Try it.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    08-26-14 03:59 AM
  6. mushroom_daddy's Avatar
    I always used bebuzz and never had any problem. Try it.
    Perhaps you could help me get BeBuzz working on my Q10. I have tried to use both BeBuzz and PowerTools to control LED colours with little success.
    My objectives are fairly simple, and are as follows. I have three contacts who I'd like to discriminate between, when receiving SMS and Emails. This is something I had working well with the BellShare app on my Bold9900

    Example settings using BeBuzz 10 Pro:
    contact #1, SMS LED set to green, Emails set to green/white
    contact #2, SMS LED set to magenta, Emails set to magenta/white
    contact #3, SMS LED set to cyan, Emails set to cyan/white
    Any other contacts in my address book, SMS messages LED set to flash blue. No LED for any other Emails.
    I'd like to have all other SMS messages to flash the LED in default red.

    To see whether BB10 settings are interfering with above I have tried the above with the system LED notifications set to OFF (and also ON); I understand that this is a prerequisite for PowerTools, but I've tried the same with BeBuzz.

    I've had little or no success with these objectives using BeBuzz (or PowerTools). I either get no LED, or all red, or more rarely all blue.
    Advice from somebody who has this working would be very welcome

    Posted via CB10
    08-27-14 04:30 AM
  7. polytan02's Avatar
    Do a hard hard reset ? Press power+volume_up+volume_down until the blue loading circle appears.

    Posted via CB10
    08-27-14 06:05 AM

Similar Threads

  1. Replies: 38
    Last Post: 09-12-14, 09:57 AM
  2. No notification from CRACKBERRY
    By raman barai in forum BlackBerry Z10
    Replies: 9
    Last Post: 08-25-14, 10:15 PM
  3. Group together calls from the same person?
    By smelly914 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 08-25-14, 05:42 PM
  4. From the Editor's Desk: ALS Ice Bucket Challenge
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-24-14, 03:40 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 08-24-14, 11:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD