1. lwsymons's Avatar
    Recently, my Linked In app has begun to crash immediately after startup. I've tried deleting the app and reloading but it didn't work. We have BlackBerry passport, classic and I have the p'9983 and all devices are experiencing the same problem. Suggestions?

    Posted via CB10
    07-07-15 04:40 AM
  2. zocster's Avatar
    Hi, do tell which OS you are running currently
    07-09-15 01:13 AM
  3. jwarman's Avatar
    Recently, my Linked In app has begun to crash immediately after startup. I've tried deleting the app and reloading but it didn't work. We have BlackBerry passport, classic and I have the p'9983 and all devices are experiencing the same problem. Suggestions?

    Posted via CB10
    Strangely my LinkedIn started doing this yesterday on my VZW Z10 running the official 858 release. I just loaded this release on Tuesday using an Autoloader and LinkedIn functioned fine then but starting yesterday it was just crashing. I also tried deleting and reinstalling with no luck. Just did a search to see if anyone else was having this experience. I will report back if I figure anything out.
    07-09-15 08:40 AM
  4. Starbuck2002's Avatar
    I am running the new released 556 update to OS but LinkedIn was crashing before and after this update. Worked fine until it didn't. Uninstalled app and re-installed to no avail.
    07-12-15 09:03 AM
  5. teslatradeup's Avatar
    Crashing here too all of a sudden. 10.3.1.1784

    Posted via CB10
    07-13-15 07:02 PM
  6. Upright-Underground's Avatar
    Linked In has always been bad on BBERRY for me. It really is too bad. Wish it would be as good as iOS. On that OS, you really could do anything on it.

     Classic
    07-13-15 07:51 PM
  7. ezubeBB2013's Avatar
    I have the same problem but for me it only started with new software 10.3.2.2226. Are there any fixes? I've deleted the app but really miss it.

    Posted via my BlackBerry Passport
    07-17-15 06:16 PM
  8. imabbfan's Avatar
    Same problem here on my Classic after the last update. Irritating to say the least.

    Posted via CB10
    07-18-15 11:17 AM
  9. mboujoul's Avatar
    +1

    Activated my new Classic on 7/14. Linked In App worked for a few days then started crashing immediately after start up. VZW, stock OS version 10.3.2.858

    Quite a few comments in BBW ratings with the same problem.


    Posted via CB10
    07-19-15 04:41 PM
  10. imabbfan's Avatar
    Yesterday all I got was crashes when I launched LI. Today, no problems. Go figure.

    Posted via CB10
    07-19-15 08:43 PM
  11. mboujoul's Avatar
    Same here. Didn't work yesterday, but is working today? Strange.

    Posted via CB10
    07-20-15 08:43 AM
  12. Michael Dunn1's Avatar
    Mine started crashing yesterday, same thing today. Deleted, reloaded, and still crashing.

    Don't use it a lot, but sucks when something is broken.........

    Posted via the beastly unlocked white Passport OS 10.3.2.2339 SR 10.3.2.2226
    07-21-15 08:05 PM

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 09-26-15, 12:33 AM
  2. Replies: 14
    Last Post: 08-16-15, 11:59 AM
  3. Any way to fix the way texting looks after the mandatory software update?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 07-08-15, 12:44 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 07-06-15, 11:58 PM
  5. email delay after 10.3.2 update
    By paulthing in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 07-06-15, 01:38 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD