1. 100bigdaddy's Avatar
    I updated to 10.3 on my Q10, however when I use the hub it sometime freezes. The problem is intermittent.

    I'll be using an App and then go to the hub to check BBM or send an email and nothing will not open up when I tap them. I will have to go in and out of the Hub two or three times to the home screen and then finally it starts to work again.

    I assume its a glitch. Has anyone else experienced this problem?

    Posted via CB10
    03-01-15 06:35 PM
  2. Verbal72's Avatar
    Couple of things to try..

    Reset the hub. Swipe from top right corner to center 5 times on the hub.

    Other thing to try is a hard reset. Hold volume up and down at the same time till you see the circle.

    Also if you just updated, it does take a bit for it to settle down.

    GTA 5 News & Info Channel C0042DFE0
    03-01-15 06:39 PM
  3. 100bigdaddy's Avatar
    I will try your suggestions and report back in a few days on the results. Thank you for your suggestions.

    Posted via CB10
    03-01-15 06:48 PM
  4. 100bigdaddy's Avatar
    I tried rebooting the Hub as suggested. Have done so several times. I have done "cold" reboots. The glitch is getting less pronounced but still happens every once in awhile.

    Thanks. For the help

    Posted via CB10
    03-11-15 07:35 PM

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 03-26-15, 09:16 AM
  2. (Hub & native apps for iOS/Android) NO WAY!!! We just talked about this!
    By velkod in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 333
    Last Post: 03-17-15, 12:40 AM
  3. Replies: 151
    Last Post: 03-04-15, 03:37 PM
  4. Help! FB not in Hub
    By Jovan2020 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 03-03-15, 08:21 PM
  5. Why Facebook is not on my Hub since 10.3.1 update?
    By John Villareal in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-01-15, 09:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD