1. Yeah159753's Avatar
    Hi everyone,

    I'd like to know if it's normal if my computer does not connect to Blend when it's connected to the Internet through the Hotspot sharing of the very same phone?? Thanks in advance!!

    From my BlackBerry Passport
    03-13-15 12:45 AM
  2. ronfc's Avatar
    I think it's normal. I haven't been able to use Blend too that way.
    03-13-15 12:49 AM
  3. Gatmyer's Avatar
    When you use hotspot it disables the wifi. Both can't be used at the same time. Blend may work via USB.

    Posted via CB10
    03-13-15 01:16 AM
  4. Warlack's Avatar
    I will need to check that out... seems like something that should work...

    Posted via CB10
    03-13-15 01:18 AM
  5. Naziem13's Avatar
    Hotspot doesnt even work on my Z30

    Z30 STA100-5/10.3.1.2267
    03-13-15 01:30 AM
  6. Warlack's Avatar
    Hotspot doesnt even work on my Z30

    Z30 STA100-5/10.3.1.2267
    Your carrier blocked it

    Posted via CB10
    03-13-15 01:37 AM
  7. noisey_boy's Avatar
    I haven't tried it with a desktop but I use the hotspot on my Classic for my Nexus 7 and I can use Blend fine.

    Posted via CB10
    03-13-15 02:12 AM
  8. Yeah159753's Avatar
    I figured that Blend would work if it's connected to the phone via tethering

    From my BlackBerry Passport
    03-13-15 02:16 AM
  9. Naziem13's Avatar
    Your carrier blocked it

    Posted via CB10
    Carrier didn't block anything, cus it worked when I had 10.2.1 on it. When I enable the Hotspot the indicator above doesn't show. A lot of people has this problem. I have another Z30 and it works just fine on 10.2.1

    Z30 STA100-5/10.3.1.2267
    03-14-15 08:48 AM
  10. Naziem13's Avatar
    03-14-15 08:51 AM
  11. MobileMadness002's Avatar
    My Z30 hotspot works fine.

    just sayin...
    03-14-15 09:12 AM
  12. Naziem13's Avatar
    I've updated to 2558 just now and still it doesn't work.

    Z30 STA100-5/10.3.1.2558
    03-14-15 01:16 PM
  13. ivak110's Avatar
    Same here.
    03-14-15 02:47 PM
  14. Poncherelly's Avatar
    Hi everyone,

    I'd like to know if it's normal if my computer does not connect to Blend when it's connected to the Internet through the Hotspot sharing of the very same phone?? Thanks in advance!!

    From my BlackBerry Passport
    Did you check in your Hotspot settings if you have it so when multiple devices are connected, they can see each other?

     Posted using my powerful BlackBerry Z30 
    Attachment 341151
    03-14-15 02:55 PM

Similar Threads

  1. Classic constantly freezes in HUB and Calendar
    By matador22 in forum BlackBerry Classic
    Replies: 12
    Last Post: 06-06-15, 07:17 PM
  2. Unable to activate Mobile Hotspot on Q10
    By Edouard AGOSSOU in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 03-13-15, 12:02 AM
  3. symbol when cutting and pasting
    By flyingscotsman4471 in forum BlackBerry Classic
    Replies: 4
    Last Post: 03-12-15, 08:21 PM
  4. Are the Blackberry Classic and san disk extreme pro micro SD compatible?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Classic
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-15, 04:03 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD