1. mibird's Avatar
    Does anyone know why we can't open hotmail webpage on BlackBerry browser now?

    Posted via CB10
    01-15-16 07:39 AM
  2. Ecm's Avatar
    I believe the Hotmail page is redirected to the outlook.com page now. Which is no problem, you can access your Hotmail account there. It's a pretty good mobile site, as webmail goes.
    01-15-16 09:14 AM
  3. jope28's Avatar
    I believe the Hotmail page is redirected to the outlook.com page now. Which is no problem, you can access your Hotmail account there. It's a pretty good mobile site, as webmail goes.
    It's not working for hotmail, live or outlook on my Passport or Q10 browser.

    Just shows "bad request".
    That's been the case for a few weeks.


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20160115_112708.png 
Views:	165 
Size:	21.1 KB 
ID:	387869

     Passport/SQW100-3 .2876 CB10 
    01-15-16 09:28 AM
  4. Ecm's Avatar
    No problem from my Passport. Have you tried clearing your cache?
    Attached Thumbnails Hotmail on BlackBerry browser-img_20160115_103903.jpg  
    01-15-16 09:41 AM
  5. jope28's Avatar
    No problem from my Passport. Have you tried clearing your cache?
    We get that page.
    The problem is after you type in your username and password to log in.
    Try to log in and you'll see.

     Passport/SQW100-3 .2876 CB10 
    01-15-16 10:42 AM
  6. Ecm's Avatar
    As I said above, no problem here. I was logged in. I signed out to screencap the page. I just signed in again with no problem.


    Click image for larger version. 

Name:	Pic.png 
Views:	400 
Size:	73.7 KB 
ID:	387889
    01-15-16 10:54 AM
  7. jope28's Avatar
    As I said above, no problem here. I was logged in. I signed out to screencap the page. I just signed in again with no problem.


    Click image for larger version. 

Name:	Pic.png 
Views:	400 
Size:	73.7 KB 
ID:	387889
    Hmmm... are you on 10.3.2.2876 ?
    Now this is interesting.

     Passport/SQW100-3 .2876 CB10 
    01-15-16 10:58 AM
  8. Ecm's Avatar
    PassportSQW100-1/10.3.2.2813
    01-15-16 11:00 AM
  9. Ecm's Avatar
    It's also good on Z30STA100-5/10.3.2.2876
    01-15-16 11:02 AM
  10. jope28's Avatar
    PassportSQW100-1/10.3.2.2813
    Any idea what that number ("64855") at the end of the address that I get after logging in might mean?

    I've tried clearing cache and history. Even restarted phone just in case lol

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20160115_130119.png 
Views:	152 
Size:	19.5 KB 
ID:	387890

     Passport/SQW100-3 .2876 CB10 
    01-15-16 11:05 AM
  11. Ecm's Avatar
    Not sure, but I have it too. 64855&pcexp=false.
    01-15-16 11:11 AM
  12. Nicholas Recker's Avatar
    That's strange, do you have another hotmail account you can login and try?

    If you do, try logging in with another account and see if the problem persists.

    Posted via CB10
    jope28 likes this.
    01-15-16 03:31 PM
  13. Ecm's Avatar
    I have two. Both work.

    It may be simpler for you to use the Outlook.com app. It's an Android app, but works great on both my Passport and Z30.
    01-15-16 03:36 PM
  14. brandt51chevy's Avatar
    It only works when you are in desktop mode. So switch your browser to desktop mode.

    Posted via CB10
    01-15-16 03:57 PM
  15. Ecm's Avatar
    Actually, I'm not in desktop mode and it still works for me.
    01-15-16 04:00 PM
  16. jope28's Avatar
    That's strange, do you have another hotmail account you can login and try?

    If you do, try logging in with another account and see if the problem persists.

    Posted via CB10
    You're a genius!
    A second account I have works perfectly.
    Hmmm.... must be some setting or option. Will try to login from a PC and see if that works and search through settings or something.

    Guess there's some account setting that some accounts have somehow.


     Passport/SQW100-3 .2876 CB10 
    01-15-16 04:03 PM
  17. Nicholas Recker's Avatar
    You're a genius!
    A second account I have works perfectly.
    Hmmm.... must be some setting or option. Will try to login from a PC and see if that works and search through settings or something.

    Guess there's some account setting that some accounts have somehow.


     Passport/SQW100-3 .2876 CB10 
    Genius is a bit of an over statement lol. But I'm glad it's working. Strange that it isn't on your other account. I suppose I would contact microsoft about this, and see what they have to say.

    Posted via CB10
    jope28 likes this.
    01-16-16 03:31 PM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 01-16-16, 12:48 PM
  2. BlackBerry Passport notification problem, how can I fix it?
    By hokhang in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-16, 10:31 PM
  3. FITBIT Impact on my Z30 Charging Regimen
    By DoctorNeutron in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-16, 04:04 PM
  4. My Blackberry 9700 unlocking code doesn't work. What do I do?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-15-16, 02:13 PM
  5. Google apps on blackberry passport
    By Sundeep Dalal in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-16, 08:59 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";