1. CrackBerry Question's Avatar
    hey
    i have q10 sqn3
    i put the new software 10.3
    and work good for 2 weeks then its freezing and turned of
    and when i connected to charge give one red led then four red led
    and blackberry link dose not can restore the phone back
    what can i do???
    01-16-15 09:38 AM
  2. ronfc's Avatar
    Try connecting the device to your computer then run an autoloader. See how that goes.
    01-16-15 09:44 AM
  3. kiswani's Avatar
    i did
    autolodar 10.3
    its ask me for my password
    then keep the ...
    i waited for one day and nothing happened
    01-16-15 10:31 AM
  4. pttptppt's Avatar
    I had this problem when the autoloader I downloaded got corrupt somehow. I re-downloaded it, and ran it again and my z10 got back to normal

    Posted via CB10
    01-16-15 11:22 AM

Similar Threads

  1. Closed:WTS/WTT: Black Q10, Locked to Bell.
    By BB_Wally in forum Buy, Sell, Trade - Sold / Archived
    Replies: 9
    Last Post: 01-20-15, 06:36 PM
  2. Why isn't Google Maps .apk loading on my Q10 running 10.2.1?
    By imahan in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-18-15, 02:26 PM
  3. 10.3 on T-Mobile Q10
    By danielcj in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 01-15-15, 11:24 PM
  4. Has My Blackberry Classic Died?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 8
    Last Post: 01-15-15, 10:39 PM
  5. Q10 Screenshot!
    By IggieX in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 01-15-15, 03:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD