1. AAli443's Avatar
    Hi guys, I've faced this issue once before and today is 2nd time so i took some screen shoots view in the link. The only solution to this is restart the phone. I'll be sending these to BlackBerry dev teams too.
    https://drive.google.com/folderview?...EU&usp=sharing

    Posted via CB10
    09-07-14 02:14 PM
  2. zocster's Avatar
    hi, what OS are you running? What exactly were you doing when this happened? I have not experienced this in my stl2 Z10
    09-08-14 03:59 PM
  3. Have_a_nice_day's Avatar
    I've had that before. It looks like portrait and landscape mode are mixed up. I had this on 10.2.1 and earlier versions. Can't remember seeing it on 10.3.0.1154.

    I never restarted the device, just press the button on the top twice and the problem disappeared.

    Posted via CB10
    09-09-14 03:35 AM

Similar Threads

  1. This is a new battery problem in z10 stl-1 running 10.3.1
    By Vishal Singh3 in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 09-08-14, 11:41 AM
  2. Restored Z10 to Z30 - now alarm clock adjust dot is gone?
    By RichardHBB in forum BlackBerry Z30
    Replies: 3
    Last Post: 09-07-14, 08:41 PM
  3. I forgot my Black berry ID z10
    By suvesh in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 09-07-14, 02:29 PM
  4. Issues on Z10
    By SaurabhIb in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 09-07-14, 12:30 PM
  5. Z10 battery bundle not charging..
    By darwincruz20 in forum BlackBerry 10 Accessories
    Replies: 2
    Last Post: 09-07-14, 11:05 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD