1. jhanks64's Avatar
    Is anybody else having problems with the Facebook app on their BB10 phone?

    Me and another friend both got logged out and cannot log in again.

    Posted via my Classic using CB10
    07-01-15 01:04 PM
  2. stevewoodrow11's Avatar
    I'm having issues with notifications - I had to log out of FB and then rebooot my passport to get it going again.

    Posted via CB10
    07-01-15 01:38 PM
  3. aventurine's Avatar
    I had to log out of the app, but it wouldnt allow me to log back in. I deleted, reinstalled, rebooted; tried everything. The app tells me that my login info is incorrect, but it isn't. I'm seeing by the reviews in BB Appworld that others are having the same issue. I guess no more Facebook app for Blackberry for me, because i can't imagine that this will ever be fixed. Frustrating.

    Posted via CB10
    07-01-15 02:54 PM
  4. BBZ10wannabe's Avatar
    Works fine for me. I'm on a Z30 10.3.1.1784 on Rogers in Canada.

    Posted via CB10
    07-01-15 03:03 PM
  5. raku52's Avatar
    Facebook isn't working at all. Going thru google or BlackBerry world app. Saying not connect to site (?) BlackBerry world app, won't let me log in. Something, must be wrong with blackberry10q (?) . Having no issues, with my laptop. What's going on?
    Thank you

    Posted via CB10
    07-01-15 06:25 PM
  6. Ryk van Donselaar's Avatar
    My BB Z30 same logged out of FB had to set new account info and PW now I can't get in at all. It's been acting up all day, notification, messages, friends requests etc. not working. I guess will just have to wait until someone fixes it. Finally got rid of the app. Been nothing but trouble.
    07-01-15 06:44 PM
  7. timboalogo's Avatar
    I'm also having issues with notifications and friend requests. Chat had an issue too, but after a bit I was able to get it loaded. I think I'll just wait to see what happens rather than deleting an reinstalling.

    Posted via CB10
    07-01-15 07:14 PM
  8. timboalogo's Avatar
    And now it seems to be working normally again...

    Posted via CB10
    07-01-15 09:38 PM
  9. Ryk van Donselaar's Avatar
    Working now so all's good at the moment
    07-01-15 09:50 PM
  10. ssbtech's Avatar
    Not working for me... haven't been able to refresh the feed all day. Kinda crappy on Canada Day...

    Posted via CB10
    07-01-15 11:16 PM
  11. chrispmoto's Avatar
    Mine is acting funny too...

    Posted via CB10
    07-02-15 12:15 AM
  12. jhanks64's Avatar
    Whats strange is that on my BlackBerry Passport It was working fine, Same exact account.

    It is back working for me on my Z10 too.

    Posted via my Classic using CB10
    07-02-15 02:08 AM

Similar Threads

  1. SimCity icon not found
    By Aman Darred in forum PlayBook Apps & Games
    Replies: 1
    Last Post: 09-03-15, 05:36 PM
  2. Z30 sim not detected, sim card blocked
    By Lalit Kumar 4 in forum Ask a Question
    Replies: 8
    Last Post: 07-02-15, 09:06 PM
  3. Deleted Facebook posts keep returning to the Hub
    By Dr J39 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 07-02-15, 08:35 PM
  4. Racing games do not render on BB Z3?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-01-15, 11:36 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 07-01-15, 11:17 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD