1. ekp's Avatar
    I just set up my work email on my blackberry passport while on my Tmobile network. But whenever i am to a wifi, i can't send or receive emails except i switch back to gsm. Can anyone help? Thanks

    Posted via CB10
    04-20-15 09:47 AM
  2. Zeridialous's Avatar
    That's odd. What type of server is your work account using (POP, IMAP, Exchange ActiveSync)? Does this occur on all Wi-Fi connections or just one particular network?
    04-20-15 10:18 AM
  3. altaf.s's Avatar
    try deleting the account and setup again just using wifi only, and see whether it receives or send mails across.
    04-20-15 10:22 AM
  4. ekp's Avatar
    Uses IMAP.

    Posted via CB10
    04-20-15 10:35 AM
  5. ekp's Avatar
    So far on comcast wifi

    Posted via CB10
    04-20-15 10:35 AM

Similar Threads

  1. Why is Google Play Services required for some apps?
    By CrackBerry Question in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 4
    Last Post: 04-24-15, 07:24 AM
  2. Private email, contacts and calendar service?
    By d987654321 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 04-21-15, 11:56 AM
  3. my blackberry Z10 keep restarting over and over
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 04-21-15, 08:15 AM
  4. Google Play Services
    By Gord7 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 04-20-15, 08:37 AM
  5. Does my camera lens really have a film over it?
    By mmarksx19 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 7
    Last Post: 04-20-15, 08:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD