1. HaberNik's Avatar
    I recently upgraded to10.3.2.2639 on Z30STA100-5 and just found my device monitor no longer working. I have done a hard restart and the impact has changed but still no monitor. Here is an image before restart:

    Hmmmmmmm can't seem to attach the photo either....

    Posted via CB10

    Trying again:


    Damn. I choose attach, pick my photo, and then nothing attaches....


    Okay. The issue is, when I open the monitor it's empty of everything. It just said before restart, in big red letters, BATTERY N/A....but showed statistics in the minimises app window....never mind it just came back. . Too weird.
    09-18-15 08:02 AM
  2. baarn's Avatar
    You need to give the CB10 app permission to access shared files, otherwise you can't attach pictures.
    09-18-15 08:49 AM
  3. HaberNik's Avatar
    Ahh! I think I went in and removed at one point thanks for the reminder!

    Posted via CB10
    09-19-15 11:47 AM

Similar Threads

  1. Is the Q10 considered as a medium-end device?
    By duguso1983 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 17
    Last Post: 10-01-15, 08:34 PM
  2. USB OTG - Not detecting storage devices
    By snippingclouds in forum BlackBerry Passport
    Replies: 10
    Last Post: 09-28-15, 04:51 PM
  3. Is it CURSE or BLESSING that BB devices last so long?
    By wincyUt in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 09-18-15, 02:25 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-17-15, 09:26 PM
  5. Curious question on BB10 OS devices.
    By MehdiQ in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-17-15, 02:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD