1. knightz7chest's Avatar
    Unable for cut and paste after installing Os10.3.1.1016. On my Z10, Anyone have a solution?
    Thanks

    Posted via CB10
    11-04-14 09:37 AM
  2. shorski's Avatar
    Where are you trying to cut/copy and paste from?
    11-04-14 09:45 AM
  3. Carl Estes's Avatar
    Leaked OS versions are known to have a bug here or there, and may have some features "hobbled", some more than others.
    If you go back to the official release,and your cut/paste issue goes away, then you have your answer.
    11-04-14 09:47 AM
  4. shorski's Avatar
    Leaked OS versions are known to have a bug here or there, and may have some features "hobbled", some more than others.
    If you go back to the official release,and your cut/paste issue goes away, then you have your answer.
    I am on the leaked OS10.3.1.1016 and I don't have such issues.
    11-04-14 09:50 AM
  5. arjun_butola's Avatar
    May be there r some other issues i.e. you can't play videos, hub doesn't show notification, saved contacts doesn't display whole calling etc. These are call bugs in leaked version.

    Arjun Butola
    11-04-14 12:20 PM
  6. shorski's Avatar
    May be there r some other issues i.e. you can't play videos, hub doesn't show notification, saved contacts doesn't display whole calling etc. These are call bugs in leaked version.

    Arjun Butola
    I don't have any of those issues either

    Official Board Member of the Peevishlicious Crew
    11-04-14 12:27 PM
  7. knightz7chest's Avatar
    I'm trying to cut and paste a word from my email to Google search within a browser.

    Posted via CB10
    11-04-14 01:01 PM
  8. shorski's Avatar
    I'm trying to cut and paste a word from my email to Google search within a browser.

    Posted via CB10
    You need to hold down on the word so that the highlight can show and then drag to where you want, copy and paste where you want.

    Official Board Member of the Peevishlicious Crew
    11-04-14 02:33 PM

Similar Threads

  1. Magicjack and 10.3 O.S
    By Hernan Mondragon in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 4
    Last Post: 12-06-14, 10:00 PM
  2. [Solved] STL100-1 issues Camera,Mic and phone turning off randomly.
    By nishant.dreamviewer in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 11-10-14, 09:30 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 11-05-14, 10:33 PM
  4. Simple (and probably stupid) question...be nice :)
    By TJKGT in forum BlackBerry Z30
    Replies: 3
    Last Post: 11-04-14, 07:29 AM
  5. Classic and BES 12
    By Needkeys in forum BlackBerry Classic
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-14, 07:02 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD