1. joaquinFP's Avatar
    so i took alot of photos in a party and videos ( save in sd card ) at first it was okay viewing it but after few days viewing it again for me to choose what to upload it just shows me this black screen with a flower, at first the thumbnail in the gallery is okay but when you start to view it it just show me this again. Anyone else experiencing this ? btw im on Z10 slt-2 10.3.2.2474

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20151103_121619.png 
Views:	39 
Size:	20.6 KB 
ID:	378693

    Posted via CB10
    11-02-15 10:19 PM
  2. rthonpm's Avatar
    Are you saving your files to an SD card? I used to get a similar issue with my old card as it close to failing.

    Do you have your pictures set to sync to a cloud service or your computer via Link? That would at least give you the chance of getting some of your photos back.

    Posted via CB10
    11-06-15 05:57 AM

Similar Threads

  1. With the Priv coming...what about cross platform video?
    By BlackBerryRules2006 in forum BBM Video
    Replies: 11
    Last Post: 12-30-15, 10:51 PM
  2. Playing video on BlackBerry Classic?
    By bigfums in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 11-02-15, 04:40 PM
  3. ATT Priv Promotional Video
    By ce71 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 0
    Last Post: 11-02-15, 03:55 PM
  4. Passport being used by video vixen
    By jsing2010 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 11-02-15, 09:08 AM
  5. Why are my tables and formatting corrupted in email attachments?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 11-02-15, 05:39 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD