1. freshfire83's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150221_161557.png 
Views:	39 
Size:	62.6 KB 
ID:	335606

    I can't get blend to work is it because my of the ipv4? I am on Vodafone UK?

    Z10 STL10-2 Vodafone UK
    02-21-15 10:17 AM
  2. Bla1ze's Avatar
    What you posted has 0 to do with it. However, your lack of details outside of 'not working' doesn't leave much room for anyone to help you. Explain the issue.
    02-21-15 10:43 AM
  3. cdw5510's Avatar
    Haha. Are you on 10.3.1

    What device are you trying to use it with.

    Posted via CB10
    02-21-15 10:44 AM
  4. freshfire83's Avatar
    My router doesn't support ivp6 that's why blend doesn't work on my phone from what I've been told. Basically when I installed blend on my laptop I received a error message saying I can not cannot to the private network and uninstall.


    Z10 STL10-2 Vodafone UK
    02-21-15 06:33 PM

Similar Threads

  1. Lift to wake not working on my BlackBerry z10
    By Abhay Singh2 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 19
    Last Post: 09-07-16, 07:05 AM
  2. Replies: 16
    Last Post: 03-15-15, 02:56 PM
  3. Replies: 27
    Last Post: 03-08-15, 02:52 PM
  4. How to enable dark theam once updated to 10.3.1
    By noor2122 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 02-21-15, 01:14 PM
  5. How to recover accidentally deleted data from phone..
    By Abhay Singh2 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 02-21-15, 11:01 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD