1. fludyfuds's Avatar
    I've googled for a long time but I can't find anything that works. I did have a yahoo email on my bb until now but changed the password, now I can't put it on again. I've tried manually inputting the server address but nothing helps, it just says password invalid. Really lame.
    08-11-14 11:50 AM
  2. anon721037's Avatar
    Try deleting it totally and retrying, make sure your password is correct.
    08-11-14 12:26 PM
  3. fludyfuds's Avatar
    Thats what I did at the very beginning. I'll more than triple checked too the password is correct. I had this problem in the past but I don't think anything I did helped at the time.
    08-11-14 12:30 PM
  4. anon721037's Avatar
    Try going on to your pc and make sure all the settings are still the same,
    08-11-14 12:32 PM
  5. fludyfuds's Avatar
    Yes I've done that too, logged out and logged in and it works fine there. Just re-checked again that the password I'm entering on the phone is the same as the computer, 100% the same, no spaces or mistakes. I either get "invalid password/user" or "your device had a problem connecting with the server"
    08-11-14 12:35 PM
  6. anon721037's Avatar
    Stupid ? is your data on, and are you trying on wifi or normal service
    08-11-14 12:40 PM
  7. fludyfuds's Avatar
    My bbm and internet is working fine yes, I have tried with the wifi on and without same result. I checked the service books too to see if theres any remaining yahoo related files but there is nothing. I have gmail addresses on which work fine, I just did a test email from the one gmail to the other gmail address and I got it immediately. Yes its irritating, I had this problem with yahoo email on the bb in the past as I mentioned but I don't remember how it eventually started working. I've seen other people with the same problems, but manually entering the server info etc does not fix the problem.
    08-11-14 12:48 PM
  8. anon721037's Avatar
    Sorry I'm no help. Maybe one of the other members will show up and help

    Z30STA100-5/10.2.2.1531
    08-11-14 12:51 PM
  9. fludyfuds's Avatar
    I was just going to say thanks for helping anyhow, but now its finally working. I just changed the password just to see if it could at all help, and thought it at first gave an error saying "update failed" which I also sometimes got recently, the second time it said setup complete and looks like its worked now! This must be what I did in the past to get it working. It doesn't make sense, but at least it works now.
    08-11-14 12:57 PM
  10. anon721037's Avatar
    Good, glad to hear you got it working.

    Z30STA100-5/10.2.2.1531
    fludyfuds likes this.
    08-11-14 01:19 PM

Similar Threads

  1. Deleted media pictures on Blackberry 9720
    By alexanbt in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 08-23-15, 03:24 AM
  2. What apps will you use on your Passport?
    By chiefqualakon in forum BlackBerry Passport
    Replies: 14
    Last Post: 08-12-14, 05:46 AM
  3. How do I change the email address in an account on 10.2?
    By pcondello in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 08-11-14, 03:51 PM
  4. How to add Calendar to Notifications on Curve 9370?
    By oderus66 in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 08-11-14, 11:12 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 08-11-14, 10:02 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD