1. CrackBerry Question's Avatar
    I purchased my Blackberry Z10 in June of this year, I have been using it for about 3 months. This week , while trying to charge my BB , the cord did not fit properly. I pushed a little (not too hard), and it did not click. Looking at the port, I noticed that the prongs were downward, and one two of the "teeth" were missing. I took it to the AT&T "Warranty" store, and after a once look over , said it was the charge port , and not under the BB Warranty.. Later that day, I called AT&T, who said no warranty. I called Blackberry, and they said they would tell AT&T to send the phone t them, and they would decide.
    The phone cost me $ 300. and if they don't ok it under warranty, I am out a beautiful Phone. I am using my old 9860, which is good in a pinch, but no Z10. Is there any way I can have this repaired without the charges I feel I would incur with AT&T? I am very careful with the Z10, keeping it in good shape and backed up. Any suggestions on this problem I feel that after only 3 months use, the charge port should not have a melt down with proper use. Please advise
    Thank you
    Writer~
    11-28-14 10:11 PM
  2. hamsterwheel's Avatar
    I would think that would be covered under the warranty. Hmm.
    Where are you located? You might try and find a place that fixes these..
    11-30-14 11:12 AM

Similar Threads

  1. Replies: 22
    Last Post: 10-01-16, 03:47 AM
  2. Is anyone running the Android Sirius XM app on their passport?
    By donnation in forum BlackBerry Passport
    Replies: 21
    Last Post: 07-17-15, 07:26 AM
  3. Video issue on 10.3.1.1151 OS
    By Denny K in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-15, 05:51 PM
  4. WTS: White Z10 VZW Verizon + extras
    By Newfangled in forum The Marketplace - Buy, Sell & Trade
    Replies: 9
    Last Post: 12-08-14, 09:39 PM
  5. How do I find the settings on my Bold?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-28-14, 07:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD